Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
datelinka, a nezvažovala si, že by si navštívila toho lekára, snáď by si sa cítila lepšie a pomohol by ): mna začali nohy a chrbtica, nechápem, však vonku som nebola, len po dome, čo skackám hore-dole. Snáď na mna nič nelezie (:
nooo, pravda, ked je každý den čo robiť, tak to ubehne rýchlo.... každý jeden deň a teraz rozmýšlam, že čo som si ešte zabudla ((-: ale jedno viem určite, tabletky nezabudnem, lebo som ich zabudla, ked som šla domov a už ma čakajú pekne na internáte na stolíku ((((-:
mňa bolia nohy a aj viem z čoho, pekne sme sa prešli, miestami sme si dali rýchlu chôdzu... no začali sme jarných sto kilometrov. len keby hlavička nezačínala pekne bolieť. ja sa asi nesmiem hýbať, lebo ráno je to ok, a postupne do večera príšerne bolí :-((
ojka, tak už balíš do školy? krátky víkend, však?
jaj, ľudia, mňa bolí celý človek, a ani neviem poriadne, že z čoho...
my tiež po obede, riad sa práve umýva.... ale u nás sa už nedá ísť von, pršať začalo... joj, a že prvý jarný deň
deti, my sme už po obede, riad umytý :-)) a ide sa von, kým sa "to" dá zniesť.
tak zle nikdy nebude, aby sme dali ojku do záložne :-))
my pečieme kura na kyslej kapuste spolu so zemiačkami, takže máme celý obed spolu v pekáči (to nech si zvykajú všetky prísady, lebo aj žalúdok to pojme všetko naraz), žehlím (taká bohumilá činnosť na nedeľu :-)) a potom pôjdeme na prechádzku, aj so známymi, alebo bez nich, podľa toho, kedy sa vykotia :-))
datelinka a už je s hlávkou lepšie? snáď hej, keď si si už tejto noci pospala viac (: veľmi zlatá (-:O ale no,to ani neviem čím som si to zaslúžila ale nie že ma šupnete potomo do záložne, hihi (:
nie, to neboli ranajky, ale dorobili sa chlebíčky, dovára sa obed, potom pôjdeme do kostola a už to pôjde jedno s druhým, bude sa oddychovať a ja sa potom vyparím na vlak (: a ty čo dnes na pláne?
ojka, takže dnes bude veľká oslava? a to takto skoro chystáte chlebíky? či to bolo na raňajky?
mimochodom, si veľmi zlatá ;-)
asi mi to má stačiť :-)) a to som predchádzajúce dve noci nespala skoro vôbec, kvôli bolesti hlavy :-((
teeeeda, takto "naprogramovaný" človiečik z teba (: ale inak, môj priatel je taký istý, jemu stačí pár hodí spánku,... a už je vždy skoro ráno hore... (: