Prečo ešte nespíte?

katalinka

datelinka neboj sa...ono k lekárom nikto nechodí rád, ale nie vždy to musí dopadnúť zle... držím palce...
zuzic tebe tiež držím palčeky...
nech ste všetky fit a usmievavé :D

zuzic

datelinka aj ja na teba:) neboj zvladnes vsetko:) hh neboj ja chodim uz teraz zas castejsie a rozmaznana som pomaly tiez:DD

datelinka

ďakujem všetkým za podporu :-) zuzic, tak na teba budem myslieť špeciálne :-) ale to mám za to, že nechodím takmer vôbec k lekárom, tak som značne rozmaznaná :-)

ojka

joj , datelinka, nerozmýšľaj tak čierno už....ja viem, že tie behačky po lekároch nie je žiadna sláva, to mám odskúšané, ale treba byť trpezlivým a šetriť sa ak to pomáha....

datelinka

no, len to bude na dlho, lebo zajtra ku všeobecnej a tá mi okrem toho, že mi zmeria tlak a zistí, že ho mám zas úplne normálny nespraví nič, alebo ju budem musieť poprosiť o neurologické vyšetrenie. lebo najskôr ma bude chcieť poposielať na očné, na ortopédiu a kamkoľvek ... :-( blééé ako ja to nemám rada, keď už fakt musím k lekárovi. ale s týmto si fakt nepomôžem sama a hlavne mám strach, všek hocikedy ostávam s malým sama, on mi ešte nepomôže, ak odpadnem...

ojka

datelinka, tak toho lekára ti vážne len schvalujem, ked sa ti bude dať a môcť, skoč veru za ním , držím potom palce , zajtra sa snáď podarí.... bolesť hlavy je príšerná vec...

datelinka

ojka, zvažovala som mlekára, aj som chcela skočiť v piatok, ale sa nedalo. zajtra skúsim zas. nie je to v poriadku, až mám z toho strach.