Prečo ešte nespíte?

katalinka

ja niéééé už nie som študentka, aj keď často nemám ten pocit, človek sa stále učí... som mladučká ale rodinku mám vlastnú už tuším 7rokov a nejaké tie mesiace...

dobra vila

katalinka, ty mas kolko rokov, ak sa mozem spytat? Alebo orientacne vekovu kategoriu, ci si studentka, alebo uz mas vlastnu rodinu?
Jj, aspon niekam po SR by som si aj ja velmi priala, aspon na vikend, bolo by to super.

dobra vila

datelinka, aha, tak to je bezkonkurecne, ked sa vtedy vidate a travite spolu viac casu!
Ja som leto nikdy nemala rada, ani ako dieta som z neho nebola paf. Tak vseobecne... nemam rada velke horucavy, dalej DUSNO!! clovek ani neviem dychat :(. Ja osobne sa snazim neslnit a vobec nebyt na slnku od 11-tej do 15-tej, pretoze je to pekelne nebezpecne. Pozerala som dokument, ze za par rokov sa rakovina koze vysplha po rebricku krasne hore na domintantne priecky :-/... Nemame more, takze si ani nemam kam vylahnut, na dovolenke som nebola uz 14 rokov, ziadna slava...Atd, atd... a same klieste, kam sa pohnem. Ine nerobim UZ TERAZ (vlastne od konca februara!) na prechadzka, iba kontrolujem svojho psika a zbieram z neho kliestov, kym nie su zavrtany... A neviem ako u vas, ale tu v KN, kedze sme obkolesene cele mesto riekami Vah a Dunaj, je neznesitelne vela komarov.. A takto by som mohla pokracovat...proste je vidiet, ze leto dlho fakt nemusim...
Ja naopak milujem snehove vlocky, studeny cerstvy vzduch, skore vecere a prechadzky, ohen v krbiku a podobne :)
Takze pre mna je lepsie to :P

A chystate sa tento rok inac na dovolenku? Mne ak by vysla v lete nejaka praca, tak by som s priatelom chcela ist, ak bude mat aj on peniaze, joj, bodaj by to vyslo... Len nvm, ako by som sa kupala v mori so sosovkami...asi bez nich, ale okuliare su moj nepriatel :D

zuzic

dobra vila tak v lete je take pocasie pekne slniecko, da sa vselijak pekne obliect a su prazdky a robim si vlastny program nemusim sa az na dva predmety skoro nic ucit:) asi preto:) ale aj tak je november najkrajsi:)
no idem dobru nocku:)