Prečo ešte nespíte?

datelinka

ojka, odspala som si svojich šesť hodín a hotovo. tak som počítačovala v posteli, kým mi baterka vydržala a potom som na chvíľku zaspala, kým sa medvede prebrali :-))

ojka

noooo, chlebíčky porobené, čo teraz? (-:O
datelinka (: radosť mám z teba, len tak dalej.... a čo si tak skoro vstávala?ja som zaspala cca o 4. Lepšie ako nič. (:

datelinka

deduško večerníček necháva psíka pred domčekom len keď je teplo, v zime ho berie dovnútra.
náš malý kričí, že ide večerníček dvakrát, keď ide zvučka na začiatku a aj na konci. a minulé leto sa ma pýtal, prečo dedko neoberá jabĺčka, keď sú už červené :-)) oni sú totiž červené celé kalendárne leto, od júna do septembra.
deti, vy ste šli o tretej spať a ja som o piatej vstávala :-)) konečne som zaspala rekordne skoro, o jedenástej :-))

ojka

www.youtube.com
Stoooj, Bohu dušu a mne dukáty (:
joj, ja som aká skorá, až teraz som si všimla, že večerníčky si môžem pozrieť aj tu,.... tak tento teda na dobrú noc (:

ojka

lleilla, aj tebe dobru noc, baby, pekne do ružova sa vyspite, mne asi chvíľku potrvá kým ešte zaspím, ale snáď to bude čoskoro, papa (:

katalinka

baby ale sme skončili symbolicky...teda aspoň ja určite... idem do hajan, až ráno som použiteľná :-)))
ďakujem Vám, moc pekne... máte to u mňa

dobrú nôcku, nespáčky :-)))