Prečo ešte nespíte?

darika

Halooo,tak vam prajem krasny vecer uz so spolocneho Slovenska.No,az dnes nam zapojili net,tak sa hned ozyvam.Uz sme doma presne dva tyzdne,a doteraz sa malovalo,buralo,murovalo.Vsetko je tu ako nove.Snazime sa to,co bolo tam zle,vsetko nechat tam a tu zacat zit normalny zivot.Zatial si to tu uzivame,aj ked sa neda na vela veci zabudnut.Dam tomu cas a uvidim.Snazim sa veci ospravedlnovat tym,ze sme boli bez prace,24 hod v kuse zatvoreni v jednej izbe,bez ludi,ziadny kontakt s okolim...Je to uzasne ako sa citim.Som doma,vo svojom.Krpanik chodi do skoly,zatial to zvlada super az ucitelka nechape,ze je na urovni tych lepsich ziakov,aj ked je tu len par dni.Manzel uz pracuje a u mna to vyzera tak,ze od noveho mesiaca zacnem znovu.Dnes som bola na pohovore a vyzera to velmi slubne.Zatial nechcem zarieknut,tak az ked to vyjde s tym vyjdem von.Takychto veci sa bojim hovorit,kym nemam istotu.A co je tu nove?neviem si predstavit vsetko citat co som zameskala.Tak len ak mate nieco nove.Joooj,ako ste mi chybali.

zuzic

ako kto:) ja teraz cvicim takze sa hybem dost a zima mi je strasna brrrrr....zamrzneeeeeeeeem...uz zo mna zacina byt cencul...
no uzasne kusla som si do pery a teraz som zbadala ze mam taku velku chrastu na perach...vyzera to jak herpes jaaaaaj

zuzic

hh pionerka:D viem si zivo predstavit:DD urcite:P cestne iskrickovske:)) inac...je aj tebe taka zima alebo som sama na fore co tu mrznem?:)

katalinka

a inak...
predstavte si, že dnes v noci spadli susedom 2 bicykle aj so stojanmi (máme ich totiž všetky vyvesené za kolesá), žeby božie mlyny??? Asi skôr gravitácia... ale za úvahu to stojí...

katalinka

tak už asi spinuškáte všetky... :)))))
no s tou krvnou skupinou ste ma dostali, ja mám A1, Rh+ ...
lleilla súhlasím s datelinkou...
tv.sme.sk datelinka možno ti to pre budúcnosť pomôže :o)
a teraz asi už fakt dobrú noc...