Prečo ešte nespíte?

dobra vila

Nemiesala som nic :). Do takeho stavu sa alkoholom nenecham priviest. A ked naaahodou, tak sa mi to odrazi na zaludku, ze mi "kypi zlc" a to sa mi stane aj po jednom pohariku vina vonku, alebo tak nejako :-O. No chapes to? a ked si s priatelom kupime nejake vinko, tak ho cele vyzliebame a NIC mi nie je, ani len do hlavy mi to nestupne, akurat som z toho ospala :D. vonku preto aj nerada pijem, neviem, co za zbrecku maju a potom rano vstanem a celkovo po tom hluku mi pisti v hlave a je mi blbo v zaludku :(, aj ked som nebola opita.
Asi migrena a neviem, ci nie zo sna :-O. LEbo sa mi snivalo, ze som sa tocila kol dokola po nejakej luke, a potom som sa zobudila a drrrrb pekelna bolest hlavy :-/.
Denzicek, ty si istotne zdatny matematik... zisti mi, prosim, kolko je teraz 1 britsky pound v prepocte na ojro :D

dobra vila

Ale kdeeee :D, ved to skoro rano som vstala, hlava ma isla rozhodit, supla som si panadol a lahla spat na hodku :). Cely den by som nikdy nedokazala prespat :D. Potom som sa trocha ucila, sla na bicykel po okoli, kedze som dnes doma a potom zabijala cas :D

dobra vila

Ozaj, ako datelinka spomenula tie IP-cka, vy sa podla nich aj spoznate? Ci mate prehlad, kedy kto pise, aj ked sa predstavi inak? Lebo ja sa priznam, ze to vobec nesledujem... A ozaj, podla vas je to vyhoda, ze sa to tam vypisuje, alebo nie?

dobra vila

LOOL :D.
Vazeni, aky ste dnes mali den? Pekne slnecno bolo, nie horuco, co osobne nenavidim, takze spokojnost nadovsetko :). Len ma rano tak pekelne bolela hlava, ako som vstala, ze som si musela dat panadol extra a zalahnut spat :(.
Co ste porabali dnes vy?