Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ahoj Denz, teeeeeda, ty si Marián? mne sa to meno veľmi páči, gratulovala som dnes už dvom, tak do tretice všetko dobré (: len a len to najlepšie ti prajem, veľa lááásky, šťastia, no to najpodstatnejšie, veľa tuhého zdravíčka, ktoré človek veru potrebuje, tak držím palec, aby si ty bol už len zdravší a zdravší a zdravší.... *-:
Ja mam meniny a dramu nerobim:P
ahojte žienky (:
tiež som prekvapená, že si ešte niekto spomenie na 25. marec ako Deň počatého dieťaťa , ja som si dnes na svetrík aj bielu stužku pripla (:
lleilla, tak na slovensko, hej? a ešte sa vraciaš nazad, či ostaneš až do veľkej noci? dali vám pred sviatkami voľno? (:
jej, no super, leili, tak sa ti splnil minisníček? a to len na víkend cestuješ?
my sme práve dnes začali uvažovať o tom, že by sme na sviatky odcestovali do prahy :-))
nie datelinka bola som pri pôrode... :))) lleilla a ty sa máš ako?
katalinka, bola si pri pôrode? alebo si nebodaj ty porodila?
už som vám písala, že veľa mladých ľudí v okolí čakajú tretie dieťatko? milé :-)
datelinka ...máš pravdu ...asi vo všetkom...nechcem na to dnes myslieť... napriek všetkému som sa v dnešný deň stala svedkom príchodu malého, bezbranného človiečika a som za to osudu vďačná...
aj ty, katalinka?
och, ale aká zhoda u mňa, že práve na takýto deň ... a koľko dievčat tam bolo, ktoré prišli "dobrovoľne" ...
ale už je fajn, keď máš na svete živý zázrak, prebolí to.