Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
To už bolo lost:-)
No, ojka, ešte to nieje úplne zdravo, ale zlepšuje sa to. Z PNky prejdem plynulo na dovolenku, takto dlho som nebola už sto rokov doma :-)
zdravíčko (:
ako víkendujeme?
slnečnica, ešte si samá choroba, či dnes je už lepšie? (;
DzanaFX, ono to tak býva, keď začínaš, hádam to v zahraničí bude lepšie. Začiatky sú vždy ťažké.
Ja sa rozhliadam po nejakej jazykovej škole, musím niečo robiť s mojou angličtinou. A možno tiež vypadnem, aspoň na chvílu, nejak ma to tu už prestáva baviť:-)
lost,
no ked ja si vypnem mobilne siete, prenos dat, tiez mi nenacita ani gmail. Lebo gmail ide tiez cez internet a za to sa stahuju data.
Ale ked mas v mobile neobmedzeny internet, tak by ti to nemalo prekazat. To by ti nemal prist obrovsky ucet za internet. :D
A wi-fi si uz skusal?
Existuje aj aplikacia, co si mozes stiahnut z marketu. Vola sa MB Meter. Je to vsak holandska aplikacia, ale vyborna, dost priehladna. Mozes si tam pozriet, kolko dat si presurfoval za urcity den alebo mesiac a to bud cez mobilny internet alebo wi-fi.
DzanaFX, potom nam z UK napis sem, ako sa mas :D.
Kašlem, soplím a hnijem v posteli:-)
Ty sa pochvál, ako dopadlo stahovanie atd