Prečo ešte nespíte?

Maoam

moja telka je cely den off, len spravy si zapnem

jediny luxus, co bezi je PC,ale ja robim vela veci cez home-office

no a inak je vsade tma :D
tak neviem, ci sa sudeda napojila ci co?

lost

slnecnica

ak by som nasiel schopnu NOKIUU 3310 tak by som bral :D

teoreticky nepotrebujem takyto mobil, ale iny uz nie je :)

celo touch screen neeee, to by ma stvalo asi viac :D

ale je fajn pozerat na forum ked som mimo domu :D

len keby to spravili normalnejsie :D

pomale, neinteligentne, pomale, nepresne, pomale..

ale tak je to low end :) stal "len" 150eur, tak by som mal byt ticho :D kamos radil aby som si zobral aspon za 200eur nieco, lenze taky co chcem ja nie je v ponuke velmi..

teraz mam ten samsung galaxy y pro duos..

lost

ja som platil tusim 15eur ci kolko, alebo 10? a potom ze nedoplatok 200-250eur :))
neviem ci je na mna sused napojeny alebo co :D

ale tak PC bezi 24/7 tj 2.4kW denne..
TV bezi dost.. tak mozno 10hodin, to je 1-2kW denne..
klima sice malo, ale rocne to robi tak 200kW :)

tj 5kW denne priblizne, a to este pracka, umyvacka riadu, trúba :D

takze je toho dakt dost..

ale urcite mam lacnejsiu energiu ako Maoam.. neviem kolko tu stoji, ale tusim do 15c/kW mozem najst ten papierik tam by to malo byt napisane.. len tam pisu ze x eur dodavanie x eur distribucia x eur neviem co atd :D ale hadam nie viac ako tych 15centov :)

slnecnica

A treba niečo poslať aj upadajúcim členským štátom:-))
Ja som bola krank, ale už je to ok, sem tak zakašlem, nádcha ustupuje. Inak, začalo sa to neskutočnou bolesťou hrdla, nič iné, len to hrdlo. Tak ma ešte nikdy nebolelo. A na druhý deň horúčky, nádcha, bolelo ma tuším všetko

Maoam

Slnecnica no asi...:-/
Ale tak to su nemecke ceny :D a Merkelova rada navysi, aby sme platili este viac, vsakze.
Niekto tu Energiewende musi predsa zacashovat.
Mnohe firmy a podniky poziadali o ulavy na cene el. energie a hadajte, komu da stat toto zaplatit? OBCANOM :D.
Vesele, ze?

Inak neviem kto tu bol nedavno chory, ale ja som od vikendu schytala take prechladnutie, ze az. Nechapem, idu byt horucavy a mne tecie z nosa, skriabe ma v krku.......krize ma bolia.

slnecnica

Ona sa škerí stále, škoda že jej zobrali francúzkeho parťáka:-)
Lost a čo ti bráni vrátiť sa k starým technológiám?

slnecnica

Napájaš celé mesto, čo? :-) Ja platím o 10€ viac a bývam v rodinnom dome. Keď som bývala sama, na byte, platila som 12€:-)