Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
lost,
vidis, ty nadavas na tu novu techniku a ja ju naopak zboznujem, mobily, pre mna to je ako zaluba, musim ich preskumat. :)))
U rodiny aj kolegov som ta, co pomaha, ked ma niekto problem s mobilom, starym ci novym.
Ja mam tiez android, ale ked som si prenasala kontakty, zadala som, aby mi kontakty z mailu nepranieslo, aby sa mi nesynchronizoval mobil s mailom.
Ale este stale mas problemy preniest kontakty zo SIM? Mozno poradim, napis, co chces vediet, ale asi az na druhy tyzden, cez vikend idem prec.
neviem, či to tu číta nejaká zuzanka, ale všetkým prajem všetko najlepšie, a špeci tej našej Zuzic (:
Funguješ na solárnu energiu lost? :-))
hahaa to muselo vyzerat :DD
Keď u nás otvárali Lidl, mali super perfekt akciu, kura za euro (alebo tak nejak) a jedna pani pri boji oň spadla do mrazáka:-)
Ešteže sú to len neškodné cukríky Maoam:-)
Lost, no to bola nahoda, lebo som povodne v tom obchode chcela nieco ine :D (Müller-drogeria, nieco ako DM, Rossmann).
No a kukam, kukam a moje oblubene cukriky!!! za 44c :DDD.
Tak som ich zdrapla a pani za mnou odisla s dlhym nosom, hehe :DDD :PP. Moja rucka bola rychlejsia...
caute!
LOST: ulovok dna, cukriky z povodnej ceny 1,69e v akcii za 44centov............uchmatla som posledne dva baliky