Prečo ešte nespíte?

Maoam

Slnecnica: ja som odtial uz dlho prec, vtedy som tam nevedela zit a teraz by som asi tiez nevedela, vsak tam zijes, vies, ake to tam je, to sa neda napraskat do par riadkov, cest vynimkam a par ludom, ktorych tam mam velmi rada a sme dodnes v intenzivnom kontakte. Proste lepsie viem fungovat tu a uz 12r.
No ale nikdy som nikde nepisala, ze DE je nejake terno. cojaaviem, je to skor taky normal, myslim a co som si mala moznost vyskusat (ale len ako host), Skandinavia je ine kafe a mozno celkom fajn aj Holandsko, Dansko, ktore su blizsie :-). Ak by som mala moznost + vedela jazyk, kt sa tam hovori, letim tam :-)).

iskierka

heeeej..hajde spat... neviem ktore prispevky som tu citala naposledy, ale asi ich pribudlo viac...no nechce sa mi to citat, ... len som narychlo zazrela slova ako Antarktida a Egypt tak usudzujem ze volakto planuje dovolenky vo velkom style :D zo zimy do tepla....nooo... same lahodky :)
a teraz spať!

lost

a to more je tak bliiiizko :)

ved len 6-8sto km :D

mozno sa tam raz tiez dostanem :))

ale teraz idem skor do rise snov :D

zase nejaka haluz bude :D

som zvedavy kolko mimozenstanov ma bude tento krat nahanat :)

tak si este chilku pondelkujte :P

a gn :)

slnecnica

Ja som bola pri mori prvýkrát ako 17násť ročná:-) Všetky prachy z brigády som do toho vrazila a bolo to super. More som si zamilovala.

slnecnica

Keď už som spomenula ten Egypt, poznal si pred cca 10timi rokmi ľudí, ktorí tam pravidelne dovolenkujú? Ja asi nie. Bolo to také, že waw.

lost

pekne, to je dobre :) rad pocujem ze sa ludom dari :) svet bude krajsi :D
ja som taky slovensky priemer :D ani raz pri mori :D

slnecnica

:-)) Pozná
Viem, že Antarktída je vysoký level, ale mám kamoša dobrodruha:-) On je ale extrém, takže o ňom nebudem...
Čoraz viac ľudí okolo mňa cestuje do exotických krajín (nemyslím dva týždne all incl hnitia v Hurgade). Vedia šetriť, čo ja neviem. Veľa investujem do kultúry, filmy, výstavy, koncerty, prednášky a som úchyl na hudbu, takže veeeľa vrážam do mojej hudobnej zbierky+môj koníček. Keby som si to odpustila a tie prachy každý mesiac odložila, verím tomu, že každý rok, (možno každý druhý) by som mohla cestovať kam len chcem. A zarábam priemerne, na Ba skôr podpriemerne