Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
chrumal si ich vo vani, cooo? :D :P
Lost, mam zdravu druhu veceru: maxichrumky .DD
Lost, praveze to bolo take nenasilne, kazdym dnom som sa zlepsovala, ale najhlavnejsie bolo to citanie a v konverzacii si proste postrehol formulacie a tak, fakt skoda, ze ju nemam doma :DD.
no to bola pekna motivacias :) vidis, mozno si tiez musim najst nejaku nemecku ucitelku :))
Lost, skoda, ze ju nemam doma! (tu pani)
Lost, ja som v tomto velmi leniva, takze ti nemam co vycitat :D. Raz som lezala v nemocnici s jednou panou, ktora, ako neskor vysvitlo, bola ucitelkou na gymnaziu :-). Kazdy den citala noviny a posuvala mi ich :D, sama od seba, ze tu mate, citajte!! a vies co, po tom tyzdni s nou na izbe a tym citanim 'Frankfurter Allgemeine' sa mi veeelmi zlepsila slovna zasoba aj vyslovnost, lebo ona ma vkuse opravovala, bola velmi zlata.
hmm no to ja by som mal tiez :D
keby som zacal pred rokom .. uz by som nieco vedel.... :)
Lost, dnes som si uvedomila, ze musim poriadne zamakat na mojej nemcine :D. Hladala som 6 slov v slovniku, ach...
Tak som si dala zaväzok, ze kazdy den si v nom polistujem a mala by som sa zadivat aj do nejakej gramatickej prirucky......:-P
Ojka ak chces tak Ti poriadok v PC pridem osobne urobit ;) ja take veci celkom rad robim.
:) ja viem, ze ty sa potesis ked ma tu uvidis. Stale si sa potesila. Pamätas ako sme do noci maniacili piskvorky? :D
A este kto by sa mohol potesit uz neviem :D neviem ci tu chodi este stara parta.
Nevravim, ze sa cele dni nudim, ale prazdniny mohli byt omnoho lepsie. Snad na druhy rok mi vyjde aj nejaka dovolenka pri mori.