Prečo ešte nespíte?

lost

m ako mobile lost :))

lebo som sa musel zaregistrovat aj na mobil a heslo na toto je brutalne komplikovane na to aby som ho vypisoval na mobile, a tak tam mam mobile lost ucet :)

ojka

veda.sme.sk
a je to v keli, tí američania prídu na všetko :DDD
lost, z akého zaujímavého dôvodu máš pred jedným z nickov "m"? (; prezradíš mi?

mlost

milli11 dont worry , malo by to byt bezpecne auto :P nie plechova truhla :D stat sa moze ale zase to je dlhy pribeh :D
ojka, tak to mas pravdu, ale na slovensku sa dovod vzdy najde :P takto to maju lahsie... sup sto eur a ide sa dalej :D posledna pokuta bolo, ak si spravne pamatam 1.3 ... taaaaaakze dame kfc style challenge ?? :D (datum som z bezp dovodov zmenil :P )

milli11

lost a s tym jazdnym stylom, ze kamion, kamion, vzum, vzum, vzum, mas rozum??? Ved si mohol prist o zivot alebo co ja pokladam za horsie, skoncit ochrnuty na voziku, mozno by si sa uz nevedel ani pohnut, odkazany na pomoc a ochotu druhych. Hned by som ti vodicak zobrala! Joj, musela som ti za to vynadat. ):((( Kto by si tu potom s nami pisal???

ojka

lost, no to je pekné, že si bez pokuty a živý, ale najkrajšie a najlepšie by bolo, , keby nebolo ani tej príčiny na tie pokuty d-: (-:O či?
nezufaj, no neviem, do koľko som narátala.... lebo som sa zasekla asi na slovíčku ofca, tak bolo už len ofca, ofca, ofca, ofca :D ale potom som v izbe len tak kukala do ty "do blba" a pozerala na moje svietiace hviezdičky, čo mám nalepené v izbe (:
no dobre, želám vám všetkým krásny slniečkovský deň, mňa to "kapánek" ťahá von k lesu, tak letím (-:O

123nezufaj

ojka ta Tvoja nespavost stale pretrvava? Kvoli nej tato tema nikdy nezanikne :D
Kolko si tych oveciek napocitala?