Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Lost, tak normalny tuniak v oleji 2,50-2,90 ako kde, s prichutami 3,50 a viac
Slnecnica: myslim, ze budes mat pravdu :-/////// to aby som zacala robit zasoby
Lost: myslis normalny tuniak iba nalozeny v oleji? lebo ja si kupujem hlavne pikantneho tuniaka (Aglio Pepperonico) a ten stoji 3,50e ci viac? uz neviem presne
pozriem ti normalneho tuniaka, moment
Dnes som niekde čítala, že sa blíži potravinová kríza. Videla som len letmo nadpis, článok sa prečítať nestihla. Takže možno odtiaľ vietor fúka Maoam
zvlastne..
a ani v minulosti nespominali nic, ked isli hore ceny?
osobne spravy vobec nesledujem, cize nemam tusenie ci u nas nieco hovoria alebo tak.
ono ked to pisu/hovoria v mediach, tak je uz neskoro :) ale ci informuju ludi, alebo nie, mozno nechcu sposobit paniku
inac nezavidim nemecku, musi doplacat na obeznych lenochov.. (grekov, spanielov..)
Lost, vcera akurat letmo spomenuli v spravach, ze biopotraviny idu hore, ale inak nic, teda nezaznamenala som
ahoj ojik som robil poriadky v PC a som natrafil na dokument wordovsky :D a tam je ulozena nasa hra ked sme este daaavno hrali tu slovnu hracku :D
Tak som si tu na Vas spomenul a povedal som si, ze reku pozdravim Vas :D
Prazdninujem docela nudne. V podstate to pre mna uz ani nie su prazdniny, vlastne uz ani pre Teba :D