Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
sletujete MS? alebo sa chystáte? (:
no a už nám vonku leje.... ľudí z vonku rozohnalo domov ....
jasné, malý je nezmar, ráno vstal a povedal, že keď sa vyspí, už mu nič nie je :-) ale v noci keď som na neho pozerala, tak si uško zakrýval rúčkou, asi ho ešte bolelo. alebo sa mu snívalo, že mu doň chcem nakvapkať. chúďatko, samé sirupy, kvapky do každej dierky....
ojka, to vyznieva, akoby ti to chýbalo :-) ten internát.
platne na vianoce, to je pekné, starobylé, tradičné, my sme mali kopec vážnej hudby na platniach, teraz by som si rada niečo vypočula, aj s tým praskotom. to už na cd nezažiješ :-)
Ahojte (: jooooj, dnes nedeľa a ja neletím nazad na internát, až taký nezvyk....
datelinka, dúfam, že ked sa malý vybúva, že mu bude oveľa lepšie (:
my máme doma ešte aj gramofón a platne,.... a ožívajú najčastejšie počas vianočných sviatkov (:
my už nemáme kde prehrávať magnetofónové kazety :-) rovnako doma držím ešte nejaké diskety a neviem načo, keď už nikde neexistuje triapolka mechanika :-))))
sobota? najskôr ok, aj návštevu sme mali, aj obed v pohode, aj popoludňajšia prechádzka, len večer malý už mal teplotu, čo doteraz vôbec. navyše ho začalo bolieť aj uško. tak mi je ľúto, keď majú detičky teploty, vidno na nich, ako sa trápia...
ahoj datelinka (: my ho máme ešte doma na kazetách do magnetofónu, tiež si sem tam radi pustíme... ako si dnes sobotovala?