Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

datelinka

katalinka, ja so vždy vraví, keď som stredobodom záujmu (teda rečí), tak mi asi závidia a keďže mi závidia, tak sa musím mať fajn, lepšie ako ostatní :-))
a aj sa mám :-)) mám lásku, svoje pokladíky, zdravie (zatiaľ :-/ o to sa bojím, pri takých podmienkach...), prácu....

katalinka

ja som myslela, že len ja mám okolo seba "prajných" ľudí.... nech si tlachajú čo chcú... aj keď máme veľa práce, sme úžasné... veci robíme najlepšie ako vieme, neoberáme svojich blízkych o spoločne strávený čas, sme mladé úspešné a krásne a kto to nevidí... tak to je už jeho problém...
idem datelinka popracovať na sebe... zatiaľ veľa šťastia a ďalší úspešný deň, plný smiechu.....

datelinka

katalinka, už aj o nás by mohli povedať ... ich tempo je vražedné ...
a nech mi niekto závidí :-((( ako moje susedky, nevidia koľko robím po nociach, ale rečí majú toľko....

katalinka

datelinka unavená je slabé slovo a o pár dní ma čaká ešte pripečenejšie tempo... sa bojím ako to dopadne....

datelinka

zdravím vás, ja som dnes unavená na mraky.
bola som dnes celý deň na služobke a samozrejme práca sa sama nespravila, tak teraz dobieham... takto premrhať drahocenný čas na služobke... práve keď je tempo najšialenejšie :-)))
ojka, už si docestovala? tak o tri týždne už máš po? super, ja by som už mala mať trolinku voľnejšie o dva týždne, ale to neznamená, že bude úplné voľno, len voľnejšie :-))

ojka

no skončil moj mimoriadne dlhý 3-dňový pobyt doma, tak vás idem zasa na juh trochu pootravovať..... (; takmer 4-mesačná dovolenka bude až o také cca 3 týždne, ak sa zadarí.... (:
letím....

ojka

fatal error, to bude asi jedno z najusmevnejších spojení,na ktoré budem vďaka škole spomínať..... to keď sme sa ešte len učili programovať, tak to bolo vyhodené na obrazovke takmer stále ((-:O