Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

katalinka

ahojte... ako Vás tak čítam... akosi všetci máme ťažšie obdobie, ale ja mám dietky doma :-) už si spokojne dofukujú v postieľkach :o) som strašne vytešená...ani spať sa mi nedá :O))))))

ojka

lleilluška, ja viem, že to je teraz ťažké, ale skús sa aspoň trošku usmiať.... a ďakujem. Snáď sa podarí....

ojka

no o také dva týždne budem mať štátnice s obhajobou....a potom by mali byť prijímačky na druhý stupeň, ale ak si podám žiadosť a zmestím sa do priemeru, tak možno ma zoberu aj bez.... tie papierovačky budem riešiť zasa budúci tyžden, treba poodovzdavať index a tak....

lleilla

dakujem ojka,a gratulujem,tebe,ze si taka sikulka,obdivujem ta,ako si to vsetko zvladla a aj monike k meninam.A teda pokracujes este 2 roky potom?Ci ako to mate?

ojka

lleilla, tak potom jej prajem skoré uzdravenie.... teraz niekedy máš aj skúšku, všakže? ja som dnes dostala vysledok z poslednej, takže dalši semester kvázi za mnou... ja som dnes zasa kytíc pokupovala, sestra má meniny a potom mamine kytičku na nedeľu (:

lleilla

ja tak nijak,som zavreta na izbe a nic nerobim,a mala by som,ale nejak mi je to jedno teraz-ani nie,ze 2 tyzdne tam bude minimalne a celkovo je to na dlho,len aby potom uz bolo dobre,dnes ma narodeniny...ja som uz aj zabudla,ze maturity,to bolo teda obdobie,juj,hlavne to posledne leto pred vyskou,vratila by som to leto,keby sa dalo,clovek plny idealov vtedy este a ziadnych problemov...ojka oddychni si

ojka

ahoj lleilla, nenormnálne, som vyšťavená na maximum, dúfam,že dnes sa vyspím do ružova bez toho, aby mi už pred siedmou pod oknami trubili, ziapali, vyspevovali, pískali či rapkali maturanti (:
lleilla a tebe sa dnes ako vodilo? maminka už lepšie?