Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

katalinka

datelinka.... dobrú noc a neponocuj dlho.... pozdrav všetky ponocovadla ktoré tu stretneš aj odo mňa.... :))))

katalinka

ja neviem .... či len ten môj je taký kôň... alebo to všetci muži sú takí od prírody..... radšej neriešim.... idem sa pritúliť k ich malým telíčkam... už nech je ráno :O)

datelinka

katalinka, jasne že to deti nevidia katastroficky, no povedz, nie je pre ne jedinečný zážitok ísť do kčmy? :-)) ty ich tam predsa nikdy nevezmeš :-))

datelinka

joj, katalinka, nestraš ma. naši pôjdu o týždeň k babke, ja nejdem, mám prácu doma ale to by nebol hlavný dôvod..... svokru príliš nemusím. ona pije od rána (to ešte len tajne) a večer už vytiahne fľašu, ráno vždy nájdeme prázdnu fľašu a pohárik, no bordel.... len dúfam že malý bude v pohode a že to neuvidí, však tatino hádam dá pozor :-(( ale aj tak mám vždy strach.

katalinka

boli v zoo, kde zmokli. ...Dedko s nimi ani von nešiel, tatinko ich zobral do krčmy.... živá katastrofa... ale im sa páčilo... deti to nevidia až tak katastroficky.... hlavne že sú doma...

datelinka

ahojte všetci :-) tak keď sa všetci sťažujete, ja vám poviem, že ma už dlho nebolela hlava :-)) až do dnešného večera :-(((
ale snáď to rýchlo prejde..
katalinka, aké zážitky majú deti od dedka? teda okrem párkov a tresky? :-)) čo videli, čo skúsili?