Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
tomu sa hovorí zákon schválnosti, to poznám,.... ja som si tiež nechala čosi rozrobené, ale myslím, že do zajtra ma to počká, ked povybavujem zasa nejaké veci v škole,...
ešte aspoň niečo chcem, aj keď popravde, nemusela by som to hneď do zajtra. ale ja som raz taká, nerada nechávam robotu nedokončenú :-)) a just ak nechám, tak príde toľko neočakávaných vecí, že zas neviem čo skôr. tak radšej byť pripravená na mimoriadne a krízové udalosti. :-)
datelinka, no jo, jeho veru len tak neopinkááš ((-: na dnes máš ešte veľa podcielikov?
však už spí malý, ojka, ale to bola dnes krížová cesta :-) ale to preto, že druhýkrát ležím pri ňom pokojne až kým tvrdo nezaspí, no dieťa hneď vycíti, že sme nervózni, alebo chcem zdúchnuť :-))
datelinka, no však to ho možno aj uspí (-:O jo, jo, vyhrali sme a to sme prehrávali najprv 0:2 (: och, miesto toho aby sme sa učili, tak kukáme do notebookov, že čo hokej.... (-:O
ojka, čo nové? vyhrali sme s bieloruskom? 4:2? :-))) nestíham sledovať, sme sami doma, tak nemá kto sledovať zápas :-)) a dieťatko si zmyslelo, že dnes nepôjde spať, ja mu pomaly čítam namiesto rozprávky svoju prácu, toľko jej je....
ahojte (:
katalinka, už vyriešene? ja by som ti aj poradila, ale nemám nejak skúsenosti ....
ludia, žije tu hokejom ešte niekto iný ako ja? (-:O
katalinka- prepac....nejak som na tuto stranku pozabudol :(
www.ups.com
denz dobre... ale jak na to??? nevládzem rozmýšľať.... nadiktuj mi prosím čo mám robiť .... teraz ťa potrebujem... HELP