Prečo ešte nespíte?

ojka

tomu sa hovorí zákon schválnosti, to poznám,.... ja som si tiež nechala čosi rozrobené, ale myslím, že do zajtra ma to počká, ked povybavujem zasa nejaké veci v škole,...

datelinka

ešte aspoň niečo chcem, aj keď popravde, nemusela by som to hneď do zajtra. ale ja som raz taká, nerada nechávam robotu nedokončenú :-)) a just ak nechám, tak príde toľko neočakávaných vecí, že zas neviem čo skôr. tak radšej byť pripravená na mimoriadne a krízové udalosti. :-)

datelinka

však už spí malý, ojka, ale to bola dnes krížová cesta :-) ale to preto, že druhýkrát ležím pri ňom pokojne až kým tvrdo nezaspí, no dieťa hneď vycíti, že sme nervózni, alebo chcem zdúchnuť :-))

ojka

datelinka, no však to ho možno aj uspí (-:O jo, jo, vyhrali sme a to sme prehrávali najprv 0:2 (: och, miesto toho aby sme sa učili, tak kukáme do notebookov, že čo hokej.... (-:O

datelinka

ojka, čo nové? vyhrali sme s bieloruskom? 4:2? :-))) nestíham sledovať, sme sami doma, tak nemá kto sledovať zápas :-)) a dieťatko si zmyslelo, že dnes nepôjde spať, ja mu pomaly čítam namiesto rozprávky svoju prácu, toľko jej je....

ojka

ahojte (:
katalinka, už vyriešene? ja by som ti aj poradila, ale nemám nejak skúsenosti ....
ludia, žije tu hokejom ešte niekto iný ako ja? (-:O

katalinka

denz dobre... ale jak na to??? nevládzem rozmýšľať.... nadiktuj mi prosím čo mám robiť .... teraz ťa potrebujem... HELP