Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ojka, prepáč že som sa už neozvala, padol mi net a už sa mi nechcelo pripájať :-) tak dobrú noc.
to za tú minulú noc :-)
www.youtube.com
no ale už vážne letím (-:O
bru....
na strednej som mala takú spolužiačku, ktorej sa z kávy vždy začalo driemať (:
no dobre, ja som si svoj podcielik, ktorý som si chcela nechať na zajtra, splnila dnes, no tak snáď sa už aj zahrabem pod perinu, bru noc prajem, a datelinka, nezabudli, som tvoje svedomie a to ťa posiela už šikovno spať (;
nie, ja mám rada vôňu aj chuť, ale vydržím dlho aj bez nej a na druhej strane zaspím aj po káve.
nestihla si vypiť, keď bola teplá? (-:O datelinka a to piješ kávu len tak od chuti, alebo aby si frčala čo najdlhšie?
nie, studená mi ostala :-)))
datelinka,niet začo :D to ty taký adrenalín? kávu na noc? ehm, studená viac chutí? (-:O
ojka, vďaka za milosť :-)) idem sa dezinfikovať :-))) a potom sa uvidí, či nepôjdem do postele s pc alebo papiermi :-))) práve som dopila kávu, studenú 3v1 :-DD
datelinka, dobre, ja ti už "dovolím" ísť teda do postele.... ja som sa predsa len do čohosi pustila, ale nebudem už dlho (:
tak čo ojka, ideme pomaličky spať? ja kým sa dostanem do postele, tak najmenej pol hodinka prejde... ja mám dlhú hygienu :-)) vždy obdivujem ľudí, ktorí sa rozhodnú, že idú spať a o 5 minút už ležia v posteli. a to som pri tom dosť energická a nemám rada slimáčie pohyby :-)