Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
a nervozna z toho byvam tiez...niekedy az moc az ma to mrzi v posldenom case som stale vybusnejsia a nervoznejsia...
dobra vila tak sme na tom skoro rovnako:) superne ze?:) neviem ti povedat ako ma vysetroval ja som v takom strese ze neviem vtedy nic:D ale je to najlepsi alergolog u nas v meste a robil krvne aj kozne testy a neviem co este...vies to je tak ze krcny ma posle ze to neni jeho vec na alergo a alergo naspat ze to neni alergia ze to je vec krciara. lietam od jedneho k druhemu ako lopticka a potom na mna kazdy pozera jak na debila a moja obvodna to zaklincuje nech si prestanem vymyslat:) s tym odpadnutim...ja si ani neliham ale vacsinou citim kedy to ide tak sa niekde zasijem a idem k oknu a sadnem si na zem kym neprejde a o chvilu to prejde aj dychanie aj zavrat...ale tiez nie vzdy sa da a potom spadnem. berem lieky ale cista loteria tipuju co by to mohlo byt a asi z nich mi padaju aj vlasy...usi mam zevraj v pohode podla audiometrie takze to bude tym ze asi tie hlieny mi to upchavaju...a skusala si aj tie bylinne naparovania a take hovadinky?:) zevraj by pomohlo ist na dlhsi cas k moru ale co tam bduem mesiac:D a ty si sa pokusala zistit ci to nemoze byt nejakym jedlom alebo take? no ja nevyzeram tak hrozne akoze oci su v pohode neni su cervene vacsinou mi ani z nosa netecie len je stale upchaty...to ked som sa pytala od ucitelky ze idem na vysetrenie tak to zaklincovala ze vyzeram zdravo tak nech sa prestanem flakat:D takze mam pozitivum aspon dobre vyzeram;)
Aj Tebe Ojka, ...
www.youtube.com
krásny slnečný, skvelý deň vám prajem (:
zuzic- to ti fakt ziadnu alergiu na nic nenasli?? Neverim... ako ta vysetrovali? Vsak to co si opisala, presne sedi na tazsie prejavy alergie :-/. S tou dychavicnostou to mam aj ja. Ja sa niekedy neviem ani nadychnut, citim, akoby sa mi uzavreli pluca, ci ako to povedat... Neviem sa dobre nadychnut, musim si lahnut na zem, natiahnut sa a vtedy mi to pomoze... Len to lihanie na zem si nemozes dovolit vsade, vsakze? :-/ Bez toho viem niekedy ledva dychat... A pritom kaslem ako tuberak, suchy kasel... inac to co si napisala, znie na mna - okrem tej bolesti hlavy, to s mojou alergiou asi nema suvis a tiez neodpadavam - boze, to mas strasne a uska mi zatial snad sluzia :).
Panabeka, takze ani tebe sa to vlastne nicim nelieci? Asi by nam pomohla nejaka zmena klimy... ktovie... :-/.
dobra vila...ja mam upchaty nos tiez cely rok vkuse, stekaju mi hlieny aj do zadu aj spredu, dusim sa, nevladzem dychat, nemozem niekedy normalne rozpravat, uprostred vety musim zalapat po vzduchu, niekedy z mala vzduchu odpadnem, zapaly PND, bolest hlavy, pluc, oslabeny sluch..zacalo sa to vsetko normalnou nadchou v detstve ktora uz nepresla...operacia a nikto nic nezistil...ale zvykla som si je to iba niekedy blbe lebo postupuje to, kedysi som sa nedusila no doktori nic nevedia ked je moc zle nahodia atb na hlieny...ibaze ani alergiu mi nenasli na testoch ja som jednoudcho taky simulant asi...
ale aspon oci ma nepalia hh:)
a bola si aj u ineho lekara ci len u jedneho? mozno iny by nasadil ine lieky a bolo by lepsie...a totalne obycajny zodac si skusala?
Ahojte, bude tu vecer, resp.v noci niekto? V poslednom case je to tu riadne vymrete :P
Zuzic- ty si sa ma pytala na tu alergiu... Vies co, brala som Clarinase - nie s velkym uspechom, dalej Aerius - tak to na mna nezabralo vobec...a teraz som tam, ze neberiem nic, iba trpim :-/... Lenze ja to mam fakt strasne, pretoze ja mam stale upchaty nos, akonahle sa na mne alergie prejavi. Prvy den, ci dva sa mi upcha a zaroven tecie a potom sa mi upcha tak, ze mi z toho az oci slzia, vrrr... tazko vydrzatelne, ked to mas niekolkokrat dlhodobo do roka...az sa ma pytaju, ako to vobec vydrzim a kazdy ma lutuje... vsak aj je uz normalne preco :(( toto je uz normalne na maslu...otras...pretoze to obmedzuje kazdodenny zivot, v takychto chvilach sa radsej kazdeho distancujem, lebo neviem fungovat, nevraviac o tom, ze som vtedy priserne nervozna...
tak dufam, ze ty s tvojou alergiou si na tom lepsie...
toto je to prevedenie co som hladala
www.youtube.com
chcela by som vediet zahrat lavu ruku len stalo na to nemozem prist nikdy mi to nesedi...
bru noc zuzic , ak ju tu stretnem, odkážem (;
musim ist pekny vecer a bru noc
a keby sa tu nahodou zjavila lleila...pozdravujem ju...