Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
dobrá víla ako si si všimla, po večeroch ani živej dušičky tu akosi nebýva....a ja síce skúsim zaľahnúť okolo polnoci ale čo z toho, ked ešte o štvrtej som hore (-:O Mne sú Španieli veľmi sympatickým národom a majú aj krajšiu reč ako Holanďania, aspon podla mna (-:O
Baby, vas to teplo musi vycerpavat este viac ako mna, ked tak skoro vylahnete :DD
ojka, dnes som mala vynimocne den plne doslova nicnerobenia :-/...bola som leniva este aj zdvihnut knizku a citat :-/... Hlavne, ze cely den som nic nerobila, iba umierala od tepla...za to chutove bunky mi to teplo neznechutilo a šrotovala som cely den :D. preboha... :D
Jj, ja som pozerala ku zaveru skor, a fandila som skor spanielom ako holandsku a to pre tie dovody, ze holandania mali doteraz o dost slabsich superov ako ini a nas aj natrepali, tak pch, tu maju :DDD
Los españoles son los campeones del mundo , ¡bravo, felicitaciones (((-:
či vy ste futbal ani jedným očkom nepozerali? (-:O
ahoj víla (:no klasicky, topila sa vo vlastnej šťave ((-: ale potom sme boli so sestrami na kupalisku, tak to trolilinku pomohlo, ale fakt len trošíčku a teraz som nenormálne zničená (: a ty si mala aký víkend?
:)
Cauteee baby :), mate sa? Co ste dnes porabali?
chlapec ma dva nicky?;)
Dobru vsetkym:)