Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

zuzic

len neviem kym by si si vybudoval tu "imunitu":) ci by ta uz pohrebak zo sahary neviezol:D
ale inac ma napadlo tie arabky co niektore este chodia tak zahalene...oni su nejak inak stavane alebo co:D lebo ja tu umeiram v plavkach a oni chodia tak zahalene tak neivem:D

lost

no jajka mala pravdu s tym vyrokom :)
len neviem, v zime to moze byt narocnejsie (prezit, ak sa jedna o extrem), ale zase v horku sa clovek doslova uvari :D
no 100 ludi 100 chuti, niekomu moze vyhovovat takoveto varenie sa vo vlastnej kozi :D
I ked som zvedavy ako dlho by strpeli tych 50C (v tieni) na tej Sahare :D

asi si musim ist na tu saharu, alebo do nejaken namibie, kde su maximalne extremy, aby som sa vratil a potom mi 35C co tu mame chutilo tak akurat :D taku "imunitu" si vybudovat :D

zuzic

tak to si dobry:D aj ja radsej chlad teda ak si mam vybrat iba z extremov:) ale ma prekvapilo kolko ludi by mali radsej taketo tepla...lebo tusim jajka to pisala...v zime sa naobliekam ale co v lete z koze sa nevzlecem:)

lost

zuzic

znesiem obe, ale menej "bolestivy" je asi ten chlad :D

Kedze chodim v kratkom rukave aj ked je 10-15C a je mi fajn, asi preto chlad :D

zuzic

ojka no presne:/ uz ma ide porazit z toho...neda sa vobec ani nadychnut ovela castejsie sa dusim a je mi zle...na porazenie.
mam napad...ja si chcem stavat snehuliaka:DD

ojka

nazdarek (: takže ako čítam, aj vy ste zaživali zaujímavú noc.... och, ja akože mám rada teplné slnečné počasie, ale pár stupnov by to mohlo polaviť (-:O lebo tiež každý den max 3 hod spánku sa mi nejak nepáči ((((-:

zuzic

neviem:) ale vcera som zhtla styri a este zijem:)
ibaze cez den by si nezaspal v takom teple:) ved preto som nespala v noci lebo mi bolo strasne horuco a len som sa potila:) takze cez den by si nic nenaspal:)
inac k tej tvojej teme...radsej mas horko alebo chlad?:D

lost

je taky paralen bezpecny v kombinacii s takymto horkom? :)

inac mna napadlo ze by som v noci zil a cez den spal :D a vyhnem sa horku :)

zuzic

sak to:)
dnes mame navstevu takze sa musim tvarit akoze som zdrava a v pohode:D tak sa mi zda ze paralen a make up to isti:P)
pc?:D mam tam zachranarsky vrtulnik v tatrach momentalne:DD sak tam je celkom chladno nie?:)
ale okolo tej piatej uz bolo aspon chladnejsie:)

lost

No spat 3 hodiny :D
To zacne byt citit tak vecer :D
A pri tom horku... no to radsej mysliet na Sibir alebo pozerat na take fotky :D

OZaj ake mas pozadie na PC? Dal by som si tam nieco mrazive ktovie ci nepomoze :D