Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
no hej o piatej je super:) tak akurat sviezo jaj:) ale inac som sa cudovala celkom vela ludi bolo vonku tak rano:) asi to uz viacerym doslo:D
no 11 je fajn:) a co ste boli v kniznici? co ste si pozicali?:)
moj maly brat?:P maly ma 19, velky 22:)
no dobre, ja sa pomalinky lúčim, ideme do sveta, tak nech nám neujde bus (:
krásne horúce popoludnie vám prajem (:
no už bude mať na konci prázdnin 11, ale tak pre mna to je stále malá sestra (-:O
inak, vám poviem, ráno o piatej vám je teraz vonku tak príjemne (: som šla v kratkom tričku a kratasoch a paradne bolo a o deviatej vyjdem z domu a už zasa hic.....
zuzic a tvoj "malý" brat? :D
aj ja chodievam rano vybavovat:) o siestej otvaraju male potraviny tak ked treba idem nakupit vtedy...vcera som bola s "malym" bratom:) v meste nieco vybavit a o pol osmej sme uz boli doma takze super akurat nebolo tak teplo...kolko ma sestra rokov?
tak dnes som bola už o piatej hore, tak dobrovoľne chodím na ranné nákupy, do mesta nejaké vybavovačky ked treba, teraz idem s malou sestrou do mesta do knižnice, zrána sa viem "pobabrať" aj v záhradke, ale tam človek nevydrží dlho, je tam horko (:
no ojka aj ja horsie spim asi od prazdnin...ale posledne dni hadzem rekordy:P a ake aktivity si davas na prebratie?:)
zuzic, mna bolia už vyše týždna.... neviem kolko presne.....kedže nenaspím viac ako 3-4 h cez noc, tak potrebujem cez den nejaké aktivity, stimul, aby som sa prebrala ((-:
no lost moj zlaty zisti to ok?:D lebo fakt ma to irituje:DD potom daj vediet;)
ojka co tiez bolia ocka?:) ty si kolko dnes naspala?:)
www.youtube.com
niečo na prebudenie (((-: lebo ja skoro už ani na oči nevidím :D