Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ano narocna...ale potrebujeme takych lekarov ako ona hlavne ten pristup...a ona to zvladne ma uzasnu podporu aj v priatelovi- vynimocny chlapec:)
detske:) tak sa pripajam ku gratulaciam:) ja som jej aj bola na promociach vies ona je taka jemna dusicka a s detmi si velmi rozumie...teraz ma malicku sestru dvojmesacnu takze sa zauca aj doma:D bude vyborna lekarka...vzdy som velmi drzala palce vsetkym medikom leili...
leili...take cudo:o som si to nakreslila a teraz vysivam...napis "you miss me" s takym vytienovanim a do toho take kvetinky zakomponovane...taka hovadina no:D
ale jedna z pozitivnych spraviciek:) sesterka v pondelok nastupuje do prvej prace, novopecena pani doktorka som na nu tak hrda:) drzte palceky teda nech sa uhniezdi:)
mna nemusis rozveselovat leila:) dnes som stretla chlapca co ma kedysi lubil s inou...moc mi to na nalade nepripadlo ale aspon ze je stastny ved len to si prajem...ale tak trosku ma to zamrzelo...kriva ihla:)
aj smutne su pravdive...
mam teraz posmutnejsiu naladu sklamala som denza:(
ale inak fajn:) vysivam heh:P celkom pekne to je:)