Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

lleilla

ojka,cez vik sme mali mensiu akciu a skoncili sme v takych vinovych pivniciach s harmonikou -bolo veselo a mne sa zapacila harmonika-prave mi priatel volal,ze zohnal pre mna harmoniku,tak sa od zajtra idem ucit na nu hrat,to bude,tu stranu s klavesami,to snad nebude take odlisne od klavira,ale co tie gombiky na druhej strane ? :D no som zvedava

zuzic nespehuj :p,kludne popis,zas sa tu len ja zacinam vykecavat

lleilla

ojka,doma som od 25.6.,teda na SR,potom striedavo chata nasa,par dni doma,BA,dovolenka,u brata-no uteka to pomalicky...od 1 idem na zachranku,striedat s pediatriou,tesim sa,len akurat som sa neprinutila precitat literaturu,co som si planovala,no nic,uvidi sa,prax je aj tak o inom,snad sa nieco naucim

zuzic

do kelu ked idem prec neznamena ze idem spat:D dnes nezaspim este poriadne dlho:(
ale uz som ticho idem vas spehovat;) psssst

ojka

zuzic, tak teda šup do postele (:
lleilla, a kam ideš pracovať? si bola ako dlho doma? no ja sa mám stale rovnako, až na to , že nechodím do školy, ale som doma alebo kde tade (: v noci spavam len tak aby sa nepovedalo,klasika (; ale byva tu veľmi tichučko, tak len niekedy to tu naruším (:

lleilla

Bru zuzic,Ojka dnes vynimocne doma-do zajtra :D,este prazdninovo,od nedele pracovne,takze spokojna,kludna,bez stresov a ako vydis,aj na spanku sa to odraza-buvam dobre :O)a ty?

ojka

ahoj lleilla (: parada, ďalší šikovní ľudkovia budu pomahať ľudom (: a ako si teraz prazdninuješ? doma si? či asi eeee....
zuzic, fiha, tak to bude pekný obraz,... kvetinky ja rada (: