Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

zuzic

ojka povedz mi len jedno...preco ty nikdy nespinkas?:) ved to je strasne nie si unavena?:)
lebo mam posraty klb...sorry za vyraz

ojka

lleilla, zaľahla, ja som tu buntošila asi do tretej, klasika (; zuzic, a kam ťa chce mamina zobrať a prečo nemôžeš celý den chodiť?

zuzic

kto mi poradi...ako mam vysvetlit mame ze s nou nepojdem zajtra nikam lebo nemozem cely den chodit?! nevie to pochopit ach jo...

ojka

uau, tak to je parada, že to tam chodíš na dobrovolnú prax, určite naberieš veľa skusenosti. No tak ja sem tak k nejakému lekárovi (to asi aby som sa nenudila cez prazdniny), teraz som bola pár dní u stryka so sesternicou a sestrou, niečo doma a tak (: klasika. A novomanželia sa majú super, práve dorávajú byt, čochvíľa sa tam už nasťahuju (:

lleilla

na pediatrii len tyzden a na zachranke cely august,mozno este aj dva tyzdne zo septembra,kym budem doma,uvidime,nasi sa mi smeju,ze aby som nezdrhla po 1 dni-vies,je to na mne,kolko a ako casto tam budem,to je dobrovolna prax a ty najblizsie plany?Ako sa dari novomanzelom inak?

ojka

lleilla, tak potom dufam, že sa ti tam bude pačiť, nazbieraš dobre skusenosti (: a tam budeš ako dlho? si potom tiež pekne užívaš prázdniny (: