Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
kua uz musim volakde vypadnut lebo sa scvoknem z nej!!!!!!!!
ojka povedz mi len jedno...preco ty nikdy nespinkas?:) ved to je strasne nie si unavena?:)
lebo mam posraty klb...sorry za vyraz
lleilla, zaľahla, ja som tu buntošila asi do tretej, klasika (; zuzic, a kam ťa chce mamina zobrať a prečo nemôžeš celý den chodiť?
kto mi poradi...ako mam vysvetlit mame ze s nou nepojdem zajtra nikam lebo nemozem cely den chodit?! nevie to pochopit ach jo...
psssssssssst:) spehovala som len nejak skoro ste zalahli:P som isla o dve hodinky neskor:))
lleilla, tak teda ti prajem pekné sny, dobre sa vyspi, papa (:
uau, tak to je parada, že to tam chodíš na dobrovolnú prax, určite naberieš veľa skusenosti. No tak ja sem tak k nejakému lekárovi (to asi aby som sa nenudila cez prazdniny), teraz som bola pár dní u stryka so sesternicou a sestrou, niečo doma a tak (: klasika. A novomanželia sa majú super, práve dorávajú byt, čochvíľa sa tam už nasťahuju (:
lleilla, tak potom dufam, že sa ti tam bude pačiť, nazbieraš dobre skusenosti (: a tam budeš ako dlho? si potom tiež pekne užívaš prázdniny (: