Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
nie:( pribrala som kilo...
ešte ma napadlo, neprechladla si nejak tento mesiac? alebo neschudla si nedajbože zasa?
zuzic, LEKARA !!!! ja viem, že strach je hnusna vec, ale tak zober so sebou , čo ja viem, brata, kamaratku, hocikoho, nech tam s tebou ide a nepustí ťa odtial preč, kým ťa nevyšetria, aj keby sichcela plakať.... každemu predsa zaleží na vlastnom zdraví,nedokaz to zuzic, postav sa tomu....
ojka ja viem...ale jednoducho ked vojdem do polikliniky...ten pach mi nevadi vobec ale ked viem ze idem so sebou jednoducoh stracam kontrolu som schopna utiect...nedokazem sa premoct a viem ze som sprosta...aj ked som mala ist do nemocnice a videla tu izbu kde mi zomrela babina len preto ze sa bala lekarov a prisla uz neskkoro...mala dva mesiace pred seobu a ja som sa s nou ani nerozlucila...a teraz mi meska menzes mam krce cely mesiac zvlastne vytoky nieco sa deje a neviem co...bojim sa ze je to cysta lebo mam krce len na jednej strane...fakt neviem co mam robit...nic neviem
tak si teda pospi, dufam,že ti bude lepšie (:
zuzic, ale rok, to nie je malo a to treba riešiť, či sa už bojíš alebo nie,.... nie všetci ludia mavaju z lekarov dobrý pocit, ale kvoli tomu si predsa nenechaj dokafrať ten kusok zdravíčka, čo ti ostalo,... a bedrový klb, ved to nie je žiadna sranda a maličkosť, čo len tak sama prejde, to mi ver.... ani par dni oddychu to nenapraví... a ked bude klb v poriadku, tak bude aj šport a nebudeš sedieť doma a budeš sa môcť i odreagovať (; len sa treba do toho pustiť s odhodlaním....
ona to nepochopi...vzdy si myslela ze som simulant o mojom stave uz nikdy nic vediet nebude neverim jej. nebola este bojim sa...uz dlhsie mozno rok ked trocha viac chodim tak par dni musim oddychovat...a vzdy bol prave sport to pri ocm som sa vedela odreagovat:( nemozem sediet doma chcem niekam ist sama...
keby som mala mojho chlapca mala by som niekoho...asi som nebola prenho dobra...keby som bola krajsia alebo neviem...ked ma lubil bolo to ine.
sorry nechcela som zas zaplnit...idem spat nevladzem mam krce
no tak snažím sa zvladať (: musím, však inak by sa nedalo (; čo už so mnou....
jej, tak na výlet.... no však tak mamine vysvetli, že sa ti neda chodiť....a s tym si bola aj u lekara? a od kedy to máš? to si aj nejak spadla? korčule?
zuzic to je v poriadku... musíš to dostať nejak zo seba, vyventilovať sa....
:) tak to je fajn ked zvladas:) ale ja osobne...ked osm sama doma radsej zijem v noci...sama pozeram na hviezdy...a den by som najradsej prespala a v noci zila keby som si mala vybrat:)
bedrovy pravy...babine trikrat davali umely a velmi trpela..nechcem tak skoncit. no hej take nieco chce zajtra ist do cicman a teplic ci kam...a aj tak to neznasam nuda jak hovado...isla by som vypadnut do blavy ale to pojdem poza jej chrbat v auguste...mam nervy trocha prepac ale prave som dovracala a je mi nanic dokaslal sa mi uz aj cyklus...musim sa niekde vypadnut vyrevat lebo prasknem...
zuzic, ved ja spinkam, po druhej, tretej štvrtej sa mi už podarí zaspať na také 4 hod (: jasné,unavená byvam niekedy, ale človek si nevybera, i cez deň, ale tak snažím sa fungovať tak, aby som to nevnímala (: za tie mesiace si človek "nechtiac i zvykne" (;
a kam ťa to chce teda zobrať?na nejaku turu? a to ktorý klb maš tak dokazeny?viem,sem tam to tu spomínaš ale ešte som nezaregistrovala...