Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
som sa zas asi moc rozkecala ze?
uz som v pohode...sorry. niekedy ma to chyti take cudne...
no dozvedela som sa zlu spravu o cloveku na ktorom mi zalezi a som v tom bezmocna kedze pomoct mu nemozem...preto ma chytil taky pesimizmus a smutok...potom ti poviem, poznas ho
ale uz je fajn:) prepac
ved hovorim ze neviem:( ale nebudem sa moct ucit pri bolestiach jednoducho to nejde sa sustredit ked ja neviem co bude...
ved my sa rozpravame aj o inom a fajn. ale mam pocit ze ma potrebu ma zmenit...jednoducho to nacina stale aby mi vysvetlila ze moj nazor je odveci...a ja som blba v tom ze nezmenim svoj postoj na vec pokial som presvedcena
a aj teraz ho mavas?
iba chvilu sme boli spolu...vlastne o tom nikto nevedel...bol uzasny lubil ma a ja ho stale lubim...znicila to moja byvala "kamoska" ani neviem ako...chyba mi..
A co chces jest cez studium?? Susienky? Nic?
Kazdy ma iny nazor na nieco.....treba ale najst spolocnu rec a zaujem.Skratka sa vobec nebavte na temu s ktorou si neviete nic uzitocne povedat....hladajte len to,co vam sedi.
Zuzanka.......ten pocit samoty.......ten mavam aj ja :(
ty si mala priatela???
maso nemusim...to uz potom som na cely den prezrata...a ked sa prezerem je mi zle...cez studium to takto dalej nepojde...
sme zadobre ale mame rozlicne nazory...ak by nacal temu napr o viere, style zivota, predstavach do buducna...absolutne opacny nazor...moji rodicia ziju v inej dobe su starsi a jednoducho to nechapu...otec je vecny pesimista ina povaha jednoducho vychadzame fajn ale nic viac...
ked sa citim tak sama...ale len niekedy..ked mi nic nevyjde..si myslim ze som nanic...a preto ma aj moj chalan nechal...lebo ona bola lepsia...ja neviem taka nanic sa citim...
Vykasli sa na jogurty a pod......radsej si daj namiesto toho kuracie prsia......
Ja tiez jogurty nemusim.
Ci je to az take zle uz,ze nedokazes zjest nic co telu prospieva??
Zuzanka.......dejiny sa opakuju...........presne ten pocit a skusenost mam aj ja......nikto moj nazor nebral v uvahu a neskutocne ma to stvalo ......mal som pocit beznadeje a totalnej zbytocnosti. Ale casom sa to v mojej mysli preprogramovalo a zacal so vnimat svet inym okom . Ver mi......zmeni sa to casom v lepsi stav myslenia.
Zuzanka??A neverim ti,ze len ja ta chapem.......
Si si to len vsugerovala a nic okolo seba nevnimas pozitivne......napr. maminu.Ved ste uz zadobre....
prepac...
ked ono to nejde..nic nejde...jogurty uz nemozem vobec tie hned vyvratim...ostatne podobne..nepojde to chcem aby to bolo ako predtym bola som statsna s mojim chlapcom...neda sa to..
nikdy nikto nerespektoval moj nazor len preto ze som v puberte...co je to choroba??? a ked som mala pravdu...nikto to neuznal...vzdy som len dieta nic viac...
si jediny co ma chape..inak nikto...je to asi trapne ja viem...
Zuzanka? Nestracaj nadej.......
Ta musi v cloveku stale prebyvat ......o tom je zivot.
Si v zlom veku,ale uvidis........po tej blbej puberte sa ti zivot bude zdat iny a kopec veci sa ti pred ocami vyriesi....
Zuzanka.......poznam to aj ja a prezil som si to......
Radsej ti ani nebudem pisat aku pubertu som mal ja........ty si este len taka ,,malina"
Ale chapem ta a viem,ze vtedy clovek pocituje vsetko veelmi vazne az do ,,kosti"
A pritom je to iny zivot a realita.
ojka nie
well, aaa, takže nakupy sa vydarili (: nech vám padne na úžitok (-:O
zuzic, a čo tvoje predsavzatia niečo si dobrať cez prazdniny, to sa podarilo? (: