Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

www.youtube.com
to stále tam, čo si dobrovolne pracovne? to je milé (: teda aspon dúfam, že si to s niečím nemýlim....
nooo, u nás mackov nie, ale srnky a jelene sme zopárkrat stretli, také oživenie dna, a predsa lepšie ako nejaký méďa béďa (;

denniska

poslednu kavicku mavam tak pred 18-tou hodinou:)

inak tie dubaciky ti zavidim. Hned by som si dala taku dobru domacu kapustnicu, mnam:)

lleilla

dobre,teda ako som spominala,uz trosku pracovne,ale este mam mesiac bez skoly :O) a co ty?macka ste nestretli v lese?ci tam nemate?

ojka

no organizmus si dokaže navyknuť na všetko a podľa mňa by si si možno i na ten dlhší spánok, ale sa priznám, ja ked som chodila napr. na strednú, takisto som spavala cca 3-4 hod (-:O kavičku si davaš aj na večer teda?

denniska

neviem, ci to je len nejake docasne obdobie, alebo jednoducho moj organizmus je uz tak "naprogramovany". Neviem. Ale mozno nejake percento na ten nespavosti ma i moja slabost na kavu. Cez vikendy dlhsie spat nedokazem, lebo som uz tak zvyknuta. Ale pokial by som bola doma dlhsiu dobu, ze by som nebola limitovana rannym vstavanim, mozno by sa to zmenilo. Pracujem v oblasti danoveho poradenstva.

ojka

Denniska, aspon cez víkend, alebo dovolenku treba niekedy tých 7 odskúšať (-:O a kde pracuješ?
fíha, 22? vek asi nehrá žiadnu rolu (:

Denniska

kebyze mam spat vkuse 7 hodin, tak si odspim dve noci :)) Ale zaujimave na tom je, ze som doteraz nemala problemy so spanim. Ale az teraz a to mam 22 rokov. Vecer nie a nie zaspat, ale so vstavanim to uz je horsie:)