Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
a "budik" bol o? (:
ojka, uff, az nieco po stvrtej:)
ejha, Denniska, ani som si nevšimla, že tu niekto napísal a to som tu dlho buntošila...... kedy sa ti podarilo zaspať? (:
No ludkovia, tiez patrim k "nespacom". Reálne dostavenie sa spánku nevidím prílis optimisticky:))
zuzic, aj tebe dobru noc (: dobre sa vyspi.... a táto téma tu je pre všetkých a vy ste tu ako doma, tak ospravedlnenie neprijímam :D
denz dobru noc:)
lubim ta...
ojka sorry za zaplnenie temy uz sa nestane
no ved dobre...ale ja neviem stale akeho odbornika myslis...hm?
mozno najdem...a ak nie..tak budem zit aspon pre pracu co chcem dosiahnut:) ale dufam ze nie...
a das mi smajlika aby som ti verila ze som ti nepokazila naladu?:) uz budem drzat jazyk za zubami pre buducnost.
inac mam dve spravy:) za prve som zjedla na veceru cely krajec a nebolo mi zle:) a za druhe idem tento tyzden k ortopedovi:) ja viem co chces povedat vytrepem sa aj sama viem ze som mala skor. ale lepsie niekedy ako nikdy:) si apson trochu rad?
Zuzanka? Cim skor ,tym lepsie urobis,ak navstivis odbornika......
No..........citim sa sam aj ked mam manzelku....niekedy sa stane,ze ma iny nazor a chut na nieco nove......
Zuzanka........cit lasky a.....laska skutocna..........uvidis,ze najdes ovela krajsiu lasku.
Pokazila si mi naladu??????????????? A cim akoze??
Ziadnym sposobom si mi neskzila ani naladu a vlastne nic.
co akeho druhu? krce mam v bruchu v poslednom case...ale ked vyvratim alebo inak dostanem von je dobre. no ja to nevzdam
ved ja to berems rezervou:) uz je to fajn a som rada. len si musim davat pozor co poviem a co nie
...ved mas manzelku..aj tak sa citis sam?
najlepsie...ze nechal na mna aby osm to skoncila. po tych naznakoch to uz bolo jasne a on len prikyvol ze mam pravdu aby sme to skoncili...mal chore srdce velmi..zvladali sme to spolu a jeden druhemu boli oporou..nastastie je to uz lepsie a on ma dievca...tak nech je aspon stastni iba to si prajem...
well? nepokazila som ti moc naladu?:( to by ma mrzelo...
Ty mas bolesti????
Akeho druhu??
Jasa,ze mamina ta bude viest k svojmu nazoru........to je normalne.Ale mas vlastnu hlavu a uz snad aj nejaky ciel do zivota.Maminu musis brat s rezervou.....
Zuzanka? Mavam ho dost casto..........
Zvykol som si na osamelost obcasnu.....kym boli deti male.......bolo co riesit.Teraz su samostatna jednotka a clovek zistuje,ze vsetku lasku a starostlivost a cas co dietatu odovzdal............nikky neziska.Potom je to len pocit,ze vlastne dieta vychoval spravne...........
Zuzanka.....taku lasku zazijes este viac krat.........to mi ver.
Laska v tvojom veku .......dokaze nesmierne zranit......
Ale je to vsetko len......
Ja som v tvojom veku pre jedno dievca takmer umrel......
Uvidis.......pride ovela krasjsia laska a aj ten pocit z nej.