Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

ejha, Denniska, ani som si nevšimla, že tu niekto napísal a to som tu dlho buntošila...... kedy sa ti podarilo zaspať? (:

ojka

zuzic, aj tebe dobru noc (: dobre sa vyspi.... a táto téma tu je pre všetkých a vy ste tu ako doma, tak ospravedlnenie neprijímam :D

zuzic

no ved dobre...ale ja neviem stale akeho odbornika myslis...hm?
mozno najdem...a ak nie..tak budem zit aspon pre pracu co chcem dosiahnut:) ale dufam ze nie...
a das mi smajlika aby som ti verila ze som ti nepokazila naladu?:) uz budem drzat jazyk za zubami pre buducnost.
inac mam dve spravy:) za prve som zjedla na veceru cely krajec a nebolo mi zle:) a za druhe idem tento tyzden k ortopedovi:) ja viem co chces povedat vytrepem sa aj sama viem ze som mala skor. ale lepsie niekedy ako nikdy:) si apson trochu rad?

Well

Zuzanka? Cim skor ,tym lepsie urobis,ak navstivis odbornika......

No..........citim sa sam aj ked mam manzelku....niekedy sa stane,ze ma iny nazor a chut na nieco nove......

Zuzanka........cit lasky a.....laska skutocna..........uvidis,ze najdes ovela krajsiu lasku.

Pokazila si mi naladu??????????????? A cim akoze??
Ziadnym sposobom si mi neskzila ani naladu a vlastne nic.

zuzic

co akeho druhu? krce mam v bruchu v poslednom case...ale ked vyvratim alebo inak dostanem von je dobre. no ja to nevzdam
ved ja to berems rezervou:) uz je to fajn a som rada. len si musim davat pozor co poviem a co nie
...ved mas manzelku..aj tak sa citis sam?
najlepsie...ze nechal na mna aby osm to skoncila. po tych naznakoch to uz bolo jasne a on len prikyvol ze mam pravdu aby sme to skoncili...mal chore srdce velmi..zvladali sme to spolu a jeden druhemu boli oporou..nastastie je to uz lepsie a on ma dievca...tak nech je aspon stastni iba to si prajem...
well? nepokazila som ti moc naladu?:( to by ma mrzelo...

Well

Ty mas bolesti????
Akeho druhu??

Jasa,ze mamina ta bude viest k svojmu nazoru........to je normalne.Ale mas vlastnu hlavu a uz snad aj nejaky ciel do zivota.Maminu musis brat s rezervou.....

Zuzanka? Mavam ho dost casto..........
Zvykol som si na osamelost obcasnu.....kym boli deti male.......bolo co riesit.Teraz su samostatna jednotka a clovek zistuje,ze vsetku lasku a starostlivost a cas co dietatu odovzdal............nikky neziska.Potom je to len pocit,ze vlastne dieta vychoval spravne...........

Zuzanka.....taku lasku zazijes este viac krat.........to mi ver.

Laska v tvojom veku .......dokaze nesmierne zranit......
Ale je to vsetko len......
Ja som v tvojom veku pre jedno dievca takmer umrel......

Uvidis.......pride ovela krasjsia laska a aj ten pocit z nej.