Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ojka, vyprazane sampiony su moje najoblubenejsie jedlo :). Len nemam guraz jest "dive" huby, ked ich sama nepoznam :-/, aj ked priatel ano... pud sebazachrany :D. Vsak tu vianocnu kapustnicu uz za chvilu mas! Ako ten cas leti... uz aj ja sa tesim, na jesen :D. Konecne koniec leta, aj ked mnohym asi bude chybat, mne nie ;)
dobra vila, vyprazane dubačiky a bedle sú niečo super... či ti ani nechutili?
myslím, že ak tvoj priatel sa vyzna ako píšeš, tak nie je šanca, aby sa tie huby poplietli, ak neexperimentuje s nejakými novými (;
už sa teším na vianočnú kapusnicu , ach jaj (-:O
ojka, ja na hribiky nechodim, tu na dolniakoch ani nie je moc kde, ale prednedavnom som bola s priatelom u jeho starych rodicoch a vzal ma na hriby, ze mi pokazuje ako co, bolo to strasne fajn, aj sme ponachadzali nejake pekne dubaciky, len sranda bola, ked ich vyprazili a nukali :-/. Ja som taky strachoput, v hriboch sa nevyznam, zbieral ich moj priatel /nieze by som mu neverila, on sa vyzna :D/, ale kedze ja sa do toho VOBEC nerozumiem a videla uz par prispevkov ako sa ludia otravili hribmi, tak som ich nechcela zjest :DD. No nakoniec som si musela par vziat, lebo jeho stari rodicia na mna uz doslova tlacili, tak som rada, ze som sa na druhy den prebrala ziva :DDD
ahoj dobrá vila, hej, hubárčiť, už niekolko dní v kuse a stále je toho veľa (-:O ale treba si dať i prestavočku(: aj ty chodíš hubárčiť?
nooo, jasné, že poznám, milujem plnené šampiony, nepoznám človeka, čo by to nemal rád a jedol to už ((-:
nuž, veru, časy sa menia, už tu oxydujem len ja a sem tam sa niekto pridá, ale len na pár slov (; chýba mi to, tí ľudia,....
Ojka, co si bola hubarcit?:)
Dnes som si spravila akurat vyprazane sampiony :). Ale aj fajn prazenica sa da spravit z hub a co ja mam velmi rada, su plnene sampiony..to poznas? vydlabes ich a das dnu pripravenu zmes...
Uz dlhsiu dobu je tu stale tak ticho...to boli casy ked sa tu frcalo do skoreho rana...
Ojka, ano dakujem Ti, ...
máte niekto nejaké dobré overené receptíky s hubami? (:
krásne stromy, ten obrázok, ďakujem (:
Ojkka
Jana Zemanovičová nemam fotku mam tam strom modry, nemam tam uvedenych priatelov, ...
dam Ti aj e mail ak chces
jana034@gmail.com |
ja takto verejne nerada, ak chceš, tak tu daj ty, si ťa nájdem (;