Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Pekný podvečer prajem:)
Pravdu povediac, o jasmínovom čaji som ešte ani nepočula a nie to ešte pila:) Nie som moc čajová, ale ak to na mňa príde, taká čajová melanchólia, tak väčšinou siahnem po Teekanne, či ako sa to píše:)A to prevažne v zimnom období.
Inak tiež zastávam názor, že malým deťom počítač do rúk ešte nepatrí, pretože tomu vedia ľahko prepadnúť. Veď len minule, ako som sa viezla v buse, som sa započúvala do rozhovoru takých násťročných (nech mali 11 - 12 rokov), a tí len o FB hrách hovorili. Kam sa podeli tie časy, keď decká v ich veku sa hrávali vonku a nie pri online hrách..
well:DDD
konecne po dlhom case som sa znova tak nasmiala:DD
well:DDD
konecne po dlhom case som sa znova tak nasmiala:DD
tak dobru chut:)
jaka reklama:D
ja najradsej...ladovy caj:P)
lebo nemozes chapat:) je to pocit a neviem ho vyjadrit a vlastne ani nechcem:)
ja to urcite nepodporujem. som vdacna za detstvo bez pc a netu kde som sa kazdy den prehrala so surodencami. v skole je povinna informatika a to podla mna staci aj tak pri vypomoci u prvakov som zistila ze vedia vlastne vsetko co maju v ucebnych planoch a potom sa nudia na hodinach a chodia po pre ich vek nepristupnych strankach. som proti zavadzaniu pc do skolok v skolach staci:)