Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Som mimo obraz, ale to bude zrejme tým, že tu ešte nie som príliš "udomácnená" :P
well...nebud mimko ved ty vies dovod:) sam si mi ho raz pisal...macca je do teba zamilovana len ty to nevies pochopit tak na seba upozornuje;)
To nebolo myslené v zlom;)) Ale žiaľ niekedy to tak chodí:)
Well;)) Niekedy netreba chápať :)
To ti verím. Stredné SR je tiež mojou takou skrytou srdcovkou:) Hejže sa dá považovať Žiar za stredné SR? V Zemepise som nikdy extra nevynikala:))
tak to nepopieram, v prírode sa cítim veľmi dobre (: no doma máme až 2 havkáčov, ale s nimi viac času trávi menšia sestra (; Ale tak najradšej chodím sama von do prírody... (-:O noooo, stredné Slovensko, odtial pochádzam, veľmi krásne tu je (:
Takže ty si taká lesná víla:)) Ale je to pekné, že máš vzťah k prírode. To sa už v dnešnej dobe berie skôr ako rarita:) Máš aj nejakého štvornohého kamaráta, s ktorým tráviš čas v lese, či chodievaš takto sama na zresetovanie si hlavy?:) Ak smiem vedieť, odkiaľ pochádzaš? Stredné Slovensko, východné? :)