Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Ano, tatrujem:) Ale osobne mám omnoho radšej Západné Tatry, ako "centrum Tatier", ako to ja nazývam. Po tej kalamite to už nie je to, čo bývalo, žiaľ :(
hlavne nebud smutny pre to...ved...hlavne ze ju nepoznas skutocne:) to by bola ina sleha....pokial len virtualne...;)
ved preto odisiel aj bingi, kariol...
Aha, takže len Žiar, tak to už "tatruješ".... ale ano, aj to by som zahrnula do stredného slovenska, takže je tu jednoducho krásne.... i ked musím sa priznať, v tatrách som nikdy nebola ešte (-:O
Aha, takže len Žiar, tak to už "tatruješ".... ale ano, aj to by som zahrnula do stredného slovenska, takže je tu jednoducho krásne.... i ked musím sa priznať, v tatrách som nikdy nebola ešte (-:O
www.youtube.com :)) pekná pesnička :)
Ojka, myslela som len Žiar:) Žiarska dolina, niečo úžasne krásne :) Tá nedotknutá príroda, to ticho, tie lesy a voľne pohybujúca sa lesná zver:) Pamätám si, ako som pozorovala mláďa daniela. Nezabudnuteľný zážitok:)
Denniska, myslíš žiar n. Hronom? a tak dajme tomu že hej :D
Wel, Wail, Well, Denz, srdenko naše, hlavu hore, ja viem, že ty si nezničiteľný.... ejha, takže zasa to tu žije banmi? a ja som to tu prešvila, musím si to tu prelistovať ((((-: