Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

Denniska, sestra sa volá Silvia (: noooo, a kam na huby? ja nebyvam v meste, ale na dedine, a kde sa pozriem, tam stromy, hora.... (: kdesi sa už vybehne, keby sme chceli,.... ja by som sa vedela aj hodiny túlať po lese (:
len škoda, že sa počasie kazí, ak bude liat celý den, no neviem neviem.... ale teraz som sa akurát vrátila z lúky, černice sme nazbierali (:

Denniska

ojka, takže sestra sa volá Nikolka? :) A kam že to chodievaš na huby, ak to nie je hubárske tajomstvo:) A čo ja? Ja som presne ten typ človeka, čo nikdy nič neplánuje, takže ako strávim víkend ešte sama neviem:) Škoda len, že sa nám počasie kazí..

ojka

Ahoj Denniska (:
ak príde sestra, tak zajtra možno na huby (-: klasické upratovanie, dalšia sestra má meniny a tak,... uvidíme, čo dni prinesú, a čo ty? (:

Denniska

Ahojte.
Konecne tu mame piatok a vikend pred nami. Ako ho planujete stravit? Nejake plany v dosahu, ci skor ste spontannejsi a nechavate zivot na nahodu?:)

ojka

well, no z tych linkov som ho moc neovonala ani neochutnala (((-: musím niekedy vyskúšať, máš ešte nejaký dobrý typ?
denniska (: ja zasa čajíkova som, ked som na intráku, tak aj z 10 druhov ich tam mám (-:O