Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

ahojte (:
datelinka, no len aby to neostalo len pri tom vymennom listočku.... mala by si si najsť čas aj na toho lekara (-:O i ked, na druhej strane ma neteší, že mám vôbec dôvod tam ísť ... a ako sa má inak drobec? ten sa drží? (:
ach jaj, vy sa tu všetci zgrupíte akurát, keď tu nie som :D iné povinnosti ma zlanárčili... (:
lost, zákusky? :D mi nehovor, že si sa dal potom v noci ešte na pečenie (: či si mal len chúťky?
tu je inak tiež dosť teplo, znova nám odpojili kúrenie (:
ach ľudia, ja sa tak teším, dnes večer po škole mi už začína víkend, ja mám druhé prázdniny snáď ((((-:

lost

este som si to nekupil, avsak odvtedy ma nerozpajalo, ale coskoro sa zastavim v nejakom pc obchode a kupim, potom by to malo byt uz stabilnejsie..

len mi neslo do hlavy, preco v ten den vypadol 50x a niekedy sa tyzden drzi, mozno notebook protestoval alebo co :)

avsak v ten den rano, ked som notebook prebudil zo standby, tak mi modem nevedel najst, pisal ze "nerozoznanne zariadenie" alebo nejaka chyba v zariadeni.. a tak som musel resetovat ntb, potom to islo, ale takto to blblo, cize je extremne mozne ze ten ntb robil bordel.. avsak odvtedy nebol ziadny reset, len standby cez noc a zatial to tak nepadlo.. cize zatial stastie drzi :)

tak

Ahojte priatelia, ako sa máme, .... ja si ešte potrebujem Lleilla veľa vecíí pokúpiť, ale však nemusí to byť zajtra, ...hlavne topánky, no uvidíme, čo sa podarí zohnať, ...

tak

Ahojte priatelia, ako sa máme, .... ja si ešte potrebujem Lleilla veľa vecíí pokúpiť, ale však nemusí to byť zajtra, ...hlavne topánky, no uvidíme, čo sa podarí zohnať, ...