Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

ahojte (:
datelinka, ja si dnes aj dve škatulky odpustím :D a vlastne aj zajtra a aj potom a potom a potom....
ehm, hm, no a to čo sú za deti, ktorým sú akože takéto hračky odporúčané? to je choré,.... celá táto doba (teda aspon miestami sa mi zdá)
hm, objednať na preventívku? a to už kde sme? akože ja mám tiež urobenú super mienku o našom zdravotníctve, poznám len málo lekárov, ktorí sa k tebe fakt chovajú ako k pacientovi a nie ako s prepáčením " k dojnej krave na peniaze"... ono, je to tak, že tí díleri si tých lekárov pobehaju, urobia z nich sprostredkovateľov a lekári potom berú už len "provízie" za predané lieky, resp. na vypísane recepty... to mám tiež už na vlastnej koži bohužiaľ odskúšané....brrrrr
ach jaj, a ked je reč o lekároch, aj môj notebook bude musieť do "nemocnice", nejaká "koťuha" mi ho dnes vo vlaku zhodila z odkladacieho priestoru a mám ho na jednej strane uplne rozbitý, pánty, celý spodok,kábliky trčia, akože funguje ale bojím sa ho čo i len otvoriť )))))))-: v záruke nie je, či mi budu vedieť vymeniť dolámané veci na ňom netuším, ak nie, tak je to v háji, a riadnom.... kde sa podela slušnosť a opatrnosť.... joj

ddatelinka

lost, také chute ako ty nemá ani tehotná žena :-)))
ojka, dnes som si vypotila svoju kalváriu na preventíve, neviem ako skoro ma zas kdesi lekári uvidia.... to nie je zdravotníctvo, to je kocúrkovo.... a biznis. mám pocit, že každý lekár je aj dílerom nejakého superproduktu :-((( nehovoriac, že ešte aj za preventívku chú aby si sa objednala na "prednostné" (?????) vyšetrenie.
grc.
grc.
grc.

AdamKrt

lost Dnes 10:46:

poviem Ti tak, ze elektricke zariadenia, niektore obvody dokazu zblbnut. Mne sa niekedy stavalo, ze mi to nechcelo ist vobec, ani po restarte.

Avsak, ked clovek vypol pocitac, alebo ho odpojil zo zasuvky a zapol, potom to fungovalo normalne. Cast elektroniky zrejme zblbne, nema to potom spravne parametre a odpoji to. Po fyzickom odpojeni sa to vybije a po zapojeni naskoci tak ako ma.

Zariadenia mavaju totiz stabilizaciu napr. roznymi obvodmi, cipmi, ale aj kondenzatormi. Ono i ked sa to vypne, nejaka zbytkova energia tam stale je, plus je to stale v standby rezime, takze pod prudom.

ojka

lost, noooo, tak taká môže byť... si mi narobil chute, ja by som si dala asi marlenku (-:O

ozaj, kalendárik (:
16. 11. Medzinárodný deň tolerancie (UNESCO, OSN)
16. 11. Medzinárodný deň bez fajčenia (no čo, odpustíte si tu cigaretku?)
16. 11. - 22. 11. Európsky týždeň proti drogám