Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

fúha, mi nehovor, že si dovtedy spal :D a aha, už je vonku riadna tma, pre mňa začína potencionálna noc (: ale tak niečo sa vonku v záhrade porobilo, okolo domu, v kuchyni buchty upiekli, asi si pôjdem do izby upratať,... čiže robím všeličo, len nie to, čo by som fakt mala.... učiť sa (-:O

lost

Dnes?

no este nemozem hovorit v minulom case, lebo mne zacal dnes den o jednej (poobede :P )

:D

ale zatial OK :) lazo plazo, TV, stahujem nejaky serial, filmy, ani neviem co, ale aby bolo co pozerat :D

Ale vyzera to este na upratovaci den :D
aaaa neee, ale uz slnko zapada :D uz nic nevidim :D

A ty? :)

ojka

možno nejaký magický dátum :D ale každopádne, 17 i 11 su veľmi sympatické čísla...
a som ešte zabudla, že dnes má narodky i Brigitka Schmognerová (63) a bratislavský biskut Stanislav Zvolenský (52), to len tak pre zaujímavosť (-:O
lost a aký si dnes mal ty deň? lážo-plážo oddychový? (:

ojka

dnes máme bohatý kalendárik:
Dnes je 17. 11. - ťažko pracujúci a ťažko študujúci ľudia by mali mať dnes pri troche šťastia VOĽNO (:
17. 11. Deň boja za slobodu a demokraciu
17. 11. Medzinárodný deň študenstva
17. 11. Medzinárodný deň GIS - geografického informačného systému
17. 11. Svetový deň chronickej obštrukčnej choroby pľúc
17. 11. Sviatok sv. Alžbety Bratislavskej - patrónky charity
pokračuje Európsky týždeň proti drogám
17. 11. 1989 Začiatok Nežnej revolúcie v ČS, pred 93 rokmi umrel slávny francúzsky sochár Auguste Rodin, pred 7 rokmi sa stal Arnold Schwarzenegger guvernérom Kalifornie a 27. narodeniny slávi dnes americký mladý spisovatel Christopher Paoliny (Eragon).

((-:

ojka

dnes máme bohatý kalendárik:
Dnes je 17. 11. - ťažko pracujúci a ťažko študujúci ľudia by mali mať dnes pri troche šťastia VOĽNO (:
17. 11. Deň boja za slobodu a demokraciu
17. 11. Medzinárodný deň študenstva
17. 11. Medzinárodný deň GIS - geografického informačného systému
17. 11. Svetový deň chronickej obštrukčnej choroby pľúc
17. 11. Sviatok sv. Alžbety Bratislavskej - patrónky charity
pokračuje Európsky týždeň proti drogám
17. 11. 1989 Začiatok Nežnej revolúcie v ČS, pred 93 rokmi umrel slávny francúzsky sochár Auguste Rodin, pred 7 rokmi sa stal Arnold Schwarzenegger guvernérom Kalifornie a 27. narodeniny slávi dnes americký mladý spisovatel Christopher Paoliny (Eragon).

((-:

ojka

ahojte (:
lleilla, nuž, keď to na nás príde - zbytočné je odolávať tomu :D
a ja sa budem po večeroch asi isto teraz aj pomenej ozývať, mam kapanek "pokazený" PC a cez deň parazitujem na iných (-:O

ojka

datelinka,ja navrhujem isť do hajan,pokial sa ti da (: zajtra tiez svita,s cistou a oddychnutou hlavou sa lepsie tvori,rozmysla a pracuje (: toho hesla sa drzim momentalne i ja (-:O a nezabudni,som tvoje svedomie... (:

ddatelinka

ojojoj ojka :-(((( to je strašné, čo sa ti stalo s notebookom.
verím, že ti v servise pomôžu ...
ojka, my dve si budeme odpúšťať cigaretky pekne naďalej, úplne každý deň bez fajčenia.
čo dnes? ísť spať, alebo sa snažiť niečo urobiť? celkom dnes zaspávam nad pc, ale keď dnes bol taký neplodný deň.... odfláknutý v čakárni :-((