Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

Vyuzitie bilancnej politiky UJ na ovplyvnovanie obsahu a vypovedacej schopnosti UJ.
všetky dobre temy boli hned fuč, nejak sa už s týmto popasujem (: ale každopádne som podcenila náš školský systém, že zvládol takýto nápor...

ojka

hm, no neviem ako to nakoniec u víly skončilo,...snáď aspoň kapánek k jej spokojnosti (:
temy aj viem aké budú, ale čo som si zisťovala a robila som si miniprieskum, tak dosť ľudí ma zálusk na také temy ako ja... vyhliadla som si ich preistotu viacej, ale jeden nikdy nevie ako to dopadne.... ale tak stále lepšie je takáto možnosť výberu ako to, čo sme začili pri bakalárke, to nám témy hlava nehlava prideloval PC

ddatelinka

opýtame sa jej,keď sem zavíta :-)
a čo dobrá víla, ako to u nej dopadlo? už si dohodla tú tému, či nie?
ojka a vy viete aspoň predbežne, aké témy budú, alebo to len teraz začneš študovať? resp. máš vyhliadnutého nejakého školiteľa, pod ktorého vedením by si chcela písať prácu?

ojka

bude, už teraz viem, že bude preťažená,... lebo a prihlásia všetci štvrtáci z fakulty naraz a budú si chcieť uchmatnúť tiež tu najlepšiu temu /-: tak chvíľku budem nervičkovať, že to pomaly načítava, potom padne im celý server, potom to po nejakom čase obnovia a tipujem, že okolo pol druhej by som mala vedieť už temu :D ale kiežby som a v mojom scenari mýlila (:
ale ďakujem (: určite sa nezabudnem hned pochváliť... už som aj rozmýšlala, či inkognito už pozná svoju temu,... (:

ddatelinka

ach, tak držím prsty, ojka. len aby nebola preťažená sieť a všetko to nespadlo :-(
tak sa potom pochváľ, čo sa ti podarilo uloviť, som zvedavá :-)

ojka

uau, 7 hodín, to znie geniálne.... ja mám v poslednej dobe problém v noci zaspať a ráno sa ťažko vstáva, klasika (-:O ach, dnes v noci sa rozhodne o "všetkom", o pol noci nastane výber témy diplomovky, sama som zvedavá ako to dopadne.....

ddatelinka

ojka, spala som úctyhodných sedem hodín a deň bol super oddychovka, vonku, s deťmi, s rodinou, známymi.... vyšantili sme sa. a teraz budem chvíľku pracovať :-))

ojka

lost, to nevadí, že si nemal, vyhovoriť si sa mohol (((-:
ja som zošity nepožičiavala, maximálne som dala opísať (: