Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

jajka, potešila si ma (:
datelinka :D to bolo dobré...
ale tak jasné, ženy, chyťme pohárčik s kakaukom, kafíčkom, kapučínkom, s čím koľvek a chľupkajme (:
adam (: nie, nie, neboj ((((-: ja tie "klasické poháriky" aj tak nejak nepreferujem, ja radšej tie čokoládové či kakaukové, jak bolo spomenuté, to po celom dni tak fajn padne vhod....

jajka001_

mne sa ten tvoj kalendárik páči :) wau, že deň absurdít, to je super - fakt by som si mala vypiť, mám svoj deň :) a ešte k tomu deň detí?? zas?

ojka

Adam, podľa mňa sú to zaujímavé veci (: ak sa ti to nepáči, alebo lezie na nervičky odporúčam to nečítať pre pokoj v duši (: alebo si môžeš zobrať pohárik a pri každom tom dni naň pripiť (((((-: ale neboj, nepropagujem nič (-:O

AdamKrt

Naco je dobre kazdy den pisat, aky je to vyznamny den ? Neni to ako z reklam na alkohol, ze dovod na oslavu sa vzdy najde ? :)))

ojka

brý deň prajem (:
kalendárik:
20. 11. Deň absurdít ((((-:
20. 11. Svetový deň detí (OSN-UNESCO)
20. 11. Deň idustrializácie Afriky (OSN)
20. 11. Medzinárodný deň modlitieb za prenasledovanú cirkev (prenasledovaných kresťanov)
‎... začal nám víkend .... (:
Pred 137 rokmi spojením 2 miest Buda a Pest vzniklo hlavné mesto Maďarska - Budapešť a pripomíname si i 100. výročie úmrtia ruského spisovateľa Leva Nikolajeviča Tolstoja (Anna Kareninová, Vojna a mier, Diabol, ...Vzkriesenie).