Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
a ono to ani nebolo oškreté, bolo to rozbité, už kúsky plastu zo spodku odpadavali, tak som ho za tie tyždne čo som ho mala v BA šetrila, neprenášala, nezatvárala.... mal zaracha, ani do školy na výlety som ho nebravala (;
datelinka, to počujem prvýkrát ((((-: ale milé to je (:
hm, no neviem, či dareček od mikulaša, každopadne dosť drahý dareček....
dakujem lleilla (:
hej, vymenili ho celý vrch aj spodok, vyzerá ako nový (: aspoňže tak, ale som rada, že to tak promptne vybavili, myslela som si, že taký mesiac si ho tam nechajú...
a to že ti ho niekto rozbil, bol darček na mikuláša? :-)) normálne ti vymenili kryt, či čo? nie je vidieť, že bol oškretý?
ojka, však niekto vraví, keď sa udrieš do lakťa, že to svokra pozdravuje :-)))
fuuuuha, tak také pripíjanie neschvaľujem, ach jaj, no čo už... no datelinka to aj búchanie do lakťa sa dá na niekoho zvaliť? ((((-:
inaaaak, už sa moj notebook vratil živý a zdravý zo servisu.... žasnem nad tým, že celá tá oprava trvala deň. To mám taký už darček pod stromček (-:O
ojka, tým som chcela povedať, že si pripíja na zdravie každučký deň :-(
ojka a my bývame ďaleko od nej (chvalabohu), ale neviem ako to robí, už dvakrát som sa riadne tresla do lakťa :-DD
ejha, to bude asi veselé žieňa, či? (:
ojka, ona "žúruje" každý deň.
ďatelinka, no jasné, tvoja svokra :D ako som mohla len na ňu zabudnúť (: bola aj nejaká žúrka? alebo rodinné posedenie? (: