Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
este vam poviem o dnesnom dni-som bola v jednej nemenovanej nemocnici a normalne v priestoroch nemocnice,medzi jednotlivymi budovami su take parky a je tam rezervacia a volne behaju take kozy(mi bolo povedane,ze to su asi kamziky,tak asi :P)-take zvlastne v Prahe vidiet nieco take :O) ,ale mile to bolo,tak som viac kukala cez okno po nich,ako pocuvala o nejakej sarkoidoze :D
parada :D a s čím dobrým budu špagety? nože mi narob chute, milujem cestoviny (: kuchynku máte na chodbe? (: sa bojíš aby si ostatných nepobudila, žeby nepýtali potom ? (((-:
ja ani neviem jak a za tri dni, čo som doma som dokopy nič nespravila, apson taký mám pocit, čo sa týka školských povinností.... dnes sa ma splužiak pýtal na jednu DU čo sme mali nedávno, tak aspon som si čosi zopakovala pri nom, ale od zajtra už asi presedlam zasa na tvrdý režim (-:O
rozmaznávaj, aj to treba raz za čas (: ja ti do dovoľujem (((-: a ak chceš, stanem sa aj tvojím svedomím, neboj, nehryziem :D
lleilla, a ty ako? (: dnes oddych, či znova do kníh? (:
lleilla, ty potvorka :DDDDDDD ale tak uznaj, ked je niekto riadne chorý a s boľačkami tak nie je vhodné ho brať do takej vyberanej spoločnosti ako je škola (((-: ale už je fit, PN mu končí (: