Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ach, skoro som sa podpísala ako bazalka a nie ddatelinka :-)) keď tu nabudúce prispejem ako olivka, tak vedzte že to ja.
ojka, u nás sa dopekajú kuracie stehienka a pečené zemiačiky (malý zbožňuje), ale robím aj trochu ryže, aby bolo na výber.
šalát je z cibule, cherry paradajok, uhorky, bazalky, olív a olivového oleja. to je všetko. amen.
lost, tak to asi každý tak hudbu očúva... teda aspon ja určite, všetko záleží od nálady (:
noooo, a čo bude dnes dobrého k obedu? (: nože ma inšpirujte nabuduce ...
lost, ty si taký všestranne počúvajúci človiečik (: ale podla mňa to tiež nejak susedia neriešili, inak mi ti možno zaklopkali na dvere, či? (:
Dnes je 21. 11. - Svetový deň televízie (OSN)
21. 11. - Svetový deň pozdravov
21. 11. - Svetový deň na pamiatku obetí havárií na cestách
Narodky dnes slaví island. speváčka Bjork (45), francúz. spisovateľ Voltaire (316), slovenská herečka Zuzana Kanócz (31).
ddatelinka
su to otvorene sluchadla :)
no mozno nepoculi, ale ja to pocujem na viac ako 10 metrov :D
ale to robim maximalne minutu tyzdenne, cize snad pohoda :D
ojka
no zatial nemam vela "mp3jok" pretoze sa snazim stiahnut .flac lebo maju mat kvalitu orginalneho CD a tym padom viac detailov do sluchadiel (ale nie vzdy), ale takmer cokolvek :)
lost a čo dobrého si počúval? (:
datelinka, to znie ešte celkom fajn, že si staršia ako windows ale nám pred pár týždňami povedala na prednáške jedna profesorka, že má o pár rokov viac ako naša škola (((-: takže má už riadne cez 70 a to ti je taká čiperná ženská, ja by som jej hádala max 60 (: takže poučenie z toho: nejde o to kolko máš rokov, ale ako vyzeráš, poprípade na koľko sa cítiš (((-:
hmmm, a čo sa týka tých okien, ja si ešte asi nejaký týžden počkám, kým poumávam, určite ešte príde nejaká krajšia a voľnejšia sobota (:
tak pekný slnečný deň vám všetkým prajem (:
lost, tých 112 si mal v slúchadlách? myslíš že to počuli aj susedia? :-)) hlavne že si to prežil, však to už bol takmer prah bolesti...
ojka, keď sme už pri tom, že windows mal včera dvadsaťpäťku (do kelu, ja som staršia ako windows????), tak ja som sa včera konečne dostala k umývaniu okien. taká som rada. a môžu prísť vianoce :-))