Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

ech, naša fakulta sa blysla, ja nemám ešte ani doskúškované a už máme rozvrh na letný semester, jaký nezvyk, že tak skoro.....

ojka

ahojte (:
a čo dnes večer? (-:O

lleilla, myslíš tú skúšku, že si sa neodhlásila? a kedy ju máš? budem silno držať palce...

lleilla

ano,sme neporiadne vsetky :D
...ojka,neboj,za chvyilku po skuskovom-no a niekomu len zacne
...ja som to nevzdala,neodhlasila som sa...
...takze esze viac teraz musime makat...

ojka

jo, jo, proti prírode sa veru nedá dlho bojovať... i keď so mnou to je tiež niekedy na zcvoknutie a ak naspím niekedy 4,5 hodky v kuse, tak som rada....
takže baby, verejne nás všetky karhám, no, no,no.... :D ak sa tu dá, mali by sme sa polepšiť (niekedy (-:O)
datelinka, ešte mám jednu, asi tú najťažšiu v utorok, držte palce...toto skúškové mi ide veľmi pomaly.....

ddatelinka

trošku, ech ty jedna leiluška :-)))
síce teba kárám a ja sama spím cca 4 a pol hodinky. a to som už chcela dnes ísť skôr do postele :-(
idem teda skúsiť. majte sa pekne všetci.
dobrú noc, leili.

ddatelinka

čavte detiská :-) leila, to nemyslíš vážne, že vôbec nespíš. to sa trénuješ na 36-hodinové služby? ale však tie sa už nerobia! :-))
ojka, koľko skúšok ťa ešte čaká? či už prázdninuješ?
ja by som chcela dlhšie dni, aspoň o dve hodinky, len sa obávam, že by sa môj spánok aj tak nepredĺžil, predĺžila by sa len doba bdenia ...

ojka

ahojte (: spinkáme?
lleilla, neodkvecuj, sem tam si skus podriemať,.... lebo ja by som sa tiež už inak scvokla,.... a čomu si v noci venovala takú pozornosť?

lleilla

ojka ani ani,dnes respektive vcera bez spanku,uvidime o kolkej "odkvecnem" dnes a k tej teme,uplne zdielam tvoj nazor....