Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
no jo, nevinne psie očičká :D
no však on sa časom osmelí, bude jak strela hore-dole po posteli... a ako ho vlastne voláš, keď má také dlhé meno?
No presne :D
Mam co robit aby som nedychal, alebo dychal velmi pomaly, ked si lahne na 1 centimeter odomna :D
Ale on je vcelku prefikany, resp sikovny. Skoci na postel ked zaspim a hned ako sa zobudi tak zdrhne, ale dnes rano som ho nachytal :D
Ale konecne vie zoskocit z nej :)
je to sice len 30 cm ale netrufal si, ale kedze ma makky pelech tesne vedla, tak do neho skoci, mimo este nie :)
ake ked ma taku "naladu" ako keby doslova vypil nejaky energeticky napoj, tak beha ako sialeny. priblizne tak ako tie Pinball gulicky..
Minule som ho nehcal sameho doma, skocil na postel a chudak nevedel zist dole. Chcel ma asi privitat alebo co, ale tak strasne sa bal skocit dole, aj ked tak strasne chcel, to je ako bomba tesne pred exploziou :)
Vela zabavy je snim :) I KED, nie vzdy poslucha :D Ale tak vzdy vyhra s tym vyrazom nevinnym :)
zlatunký (: si ťa pekne stráži (: takže nedýchať, nehýbať sa, aby mal havo pokojnejší spánok (:
On ma nepusti z oci aj ke ON SPÍ :D :D
Napr teraz na sedacke, spiii sladko spii a akonahle sa pohnem, tak brutalne rychlo zdvihne hlavu a chudak, taky vyraz ze "co sa deje co sa deje ?!??! " pozre 2x okolo seba a potom pozre na zdroj zvuku, zastsavi na par sekund a potom znova pomalicky lahne s hlavou :)
no jo, to vieš, to tie psie očičká :D a tak aspoň vidíš, že ti rastie ako z vody (: a nespustí ťa ani z oka, keď papáš ((((-:
je to mozne :D
ked jem pekne vzorne na stole, tak zasecaka pod mojou stolickou, alebo po stolom :D
ale aspon je ticho :)
i ked niekedy je ticho viac :D
ten zlaty vyraz, upplne ze "das mi kusok?" "ty ma uz nemas rad? no tak daj mi len kusok" :D
on by stale len jedol a jedol :D
a pri tom mu davam o 10% viac ako by som mal :D
no asi vie, že pri TV sa papať nemá, preto na teba tak zazerá :D
lost, ja to mám tiež radšej za chrumkava (: to si môžeš dať aj miesto čipsov k telke :D