Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

Fííííha, ste vedeli, že dnes je Deň Európy, Svetový deň hygieny rúk a Medzinárodný deň pôrodných asistentiek? pred 180 rokmi zomrel Napoleon Bonaparte,český herec Marek Vašut má 51 rokov, Braňo Mojsej 43, Žigo Pálffy 39 a anglický spevák Craig David okrúhlych 30....
taký menší kalendárik po dlhšej dobe (-:O
a zajtra Medzinárodný deň bez diét (:

ojka

lost, že v antickej histórii ((((-: tak vzadu zasa snáď nebola (: aj ty sa pochváľ, čo počas týždňa nového u teba....
noooo, nového? ja už poctivo skúškujem od tohto týždňa, tak už neviem, kde mi hlava stojí.... zajtra do školy pre výsledky treba, tak uvidíme, či moje celotýždňové (m)učenie malo efekt (: a teraz sa mi neskutočne drieme :D
ozaaaj, chodievate niekto do incheby na Flóru? je tam pekne toho roku? (:

jajka001_

waauu, on rozhodi taky zavoj ked sa pári? to som nevedela. bojovnice som videla, obdivovala som ich v chovprodukte, ale toto som nevidela :)

milli11

Tu su obrazky z netu, ako asi ten samcek vyzera, pravda, moj nie je az taky "honosny". Podla toho, ci je v pokoji alebo "napareny". Samicku nejako nemozem najst.

-odkaz odstránený-

static.akvarista.cz

Ja ked som ich fotila, bolo vidnko len machule.

milli11

Daaakuuujeeem. :)))
Za blahozelania. Cenim si to, este keby tak nasi vyhrali, tiez by to bol pekny darcek.
Laska to zatial nie je, on ju nahana a hlada ju vsade a ona sa mu skryva. Asi hra nedobytnu. ;)
A teraz uz musim ist spat.
Zajtra velmi skoro stavam, cca polhodinu pred 5 rano.
GN vsetkym a znova velke daaakuuujeeem.