Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

lost

nj, ti ludia co robili v BA sa maju :D
ja som robil v TT a myslel som si ze aspon nieco sa naucim ale extremne som sa mylil :)
esteze som nerobil v PK, ale to by bolo asi len o 1-2% horsie..
BA je BA :D
zaujimalo by ma ake je to vo Viedni a takych mestach..

to je zaujimave ale vcera som vstal o 6:24 a dnes o 6:26 ale bez budika :D (dnes som pozrel na hodinky o 1 minutu neskor ako som vstal, cize extremne blizko seba ako vcera) aka nahoda ze v rovnaky cas :D :D budi kbo lna 6:45.. ked sa to stane aj zajtra tak som asi objavil dokonaly cas kedy vstavat :D a moj psik spal :D aspon raz zacas ho predbehnem vo vstavani :D :D ale to je super vstavat takto (i ked vkustocnosti to nie je) skoro rano, lebo potom uz mam "najazdene" 3 hodiny a uz prezijem "vela" a neuvedomim si cas, pozriem na hodinky a ze "jeeej leeen 9 hodin? ja ze aspon 11-12 :D "

horsie je to ked vstanem o 13, potom si za 3 hodiny vsimnem ze je vecer :)

ojka

lost, klobúk dolu pred trpezlivými ľuďmi, čo vedia šoférovať (: ja obdivujem tých, čo si robia vodičák v BA, lebo to je ten človek snáď potom vytrénovaný na všetko...

inaaak, nedá mi neopýtať sa, žili ste dnes tou kráľovskou svadbou? lebo keby som o tom náhodou v práci nepočula, tak nejak som po tom ani nedychtila....
aleee, na druhej strane, žijete aj vy tieto dni hokejom? (-:O

lost

raz som videl na nasich cestach taketo auto:

autobazar.autovia.sk

len bolo starsie a vidiet ze velmi opotrebovane... to je super auto, da sa kupit za 500 eur mam tank :D kto sa potom odvazi provokovat... len ta spotreba :D ale nebude to az take zle :D

lost

LOL, zas som sa presvedcil o retardovanosti slovaka za volantom :D :D
teda aspon ked som isiel v BA, tak idem na dvojprudovke 43-45kmh tam kde je limit 40kmh, teda isiel som max ako sa dalo ist, v relativnej kolovne, ale nejaky bóóórec ma normalne predbehol z prava, to by bolo OK kedze pokial mi v autoskole spravne povedali, ak je dvojprudovka v meste je jedno v ktorom pruhu jazdim, nie je rychly, ci pomaly pruh, no a ked sme boli na ceste sami, taka zaujimava nahoda, zamnou bola cervena, tak on zacal spomalovat, nic som si nevsimal, az ked sme isli 20kmh, tak ze ho obehnem, pomaly som akceleroval, ved naco mat vysoku spotrebu a aj tak som chcel zabocit dolava... no a on akceleroval so mnou :D
asi chcel "drag"
cista retardovana provokacia, tak ja ze OK tak pod.. hral som jeho hru par metrov, ale kedze som sa ponahlal, musel som to ukoncit :( proste zabrzdil prudko ked som bol asi 3-5 metrov za nim :D lolko, ale ja mam dobre brzdy...
uz som si myslel ze ked ma naozaj nastve, zahram si s nim derby.
i ked jeho vozidlo malo nizsiu hodnotu ako moje kolesa...

ale ta odvaha, to musel byt na 100% fetak. kto iny a triezvy by sa odvazil takto provokovat neznameho cloveka.. esteze som sa ponahlal :D

dalsia dobra skusenost do zivota..