Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ojka? Dnes bolo krasne? Kde? Idem tam. Lebo tu bolo poccasie ako v jeseni.
A tak som sa tesila, ze pride jar, slniecko bude prijemne hriat.
OMB (O moj Boze), to bol hokej, chytala som infarktove stavy, hlavne ked sme dostali uz 4. gol a my furt nic. Ale dopozerala som. Mozno keby sme mali este par minut navyse, aj vyhrame. :) Skoda, ze sa nasi zobudili neskoro. Ale mozno pod stresom im to lepsie pali. ;)
Inak, chcela som pozvat kamaratov cez vikend niekam sadnut, aby oslavili moje narodeniny, ale neviem, ci vobec najdeme nejake miesto posediet si, podniky su preplnene kvoli hokeju.
A chcem sa pochvalit, trochu, ak smiem. jajka, predsa len som si kupila samicku k mojej rybke, teda samcovi, aby nebol sam. Najskor ju zastrasoval, potom nahanal. Ale ani ona sa nedala, niekedy sa mu bojovo postavi zoci-voci. Mam teraz parik, cerveny samcek a taka cerveno-zlata samicka.
ach, ako je vonku krásne (: príjemný slnečný začiatok nového a úspešného týždňa vám prajem (:
lleilla, tak, je dosť ťažké skĺbiť hokejový a školský svet teraz, to viem :DDD
ozaj, tak ako ide škola? lebo pomaly po zápočtoch, hor sa do skúšok....
leilli, no ahoj, ty nočné vtáča (: jasné, že nevzdávame, postupujeme ďalej, tak sa môžu hokejisti ešte riadne vyšantiť (: www.youtube.com
....nevzdavame :O)
ach, boli sme tak blízko... tak snáď nabudúce.... ja to ani počúvať nemusím, steny na intráku tenké, vždy keď sa niečo "udialo", tak som všetko počula aj s komentom ((((-: