Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
sansara
pozorovanie hviezd cez den - to som niekde cital, ze ked je clovek na dne studne, tak vidi hviezdy aj cez den :)
pravedpodobne tie slnecne luce nedopadaju az na dno studne, respektive "ostreluju" okolie v inom uhle a tym padom je mozne vidiet hvizdy, i ked len extra maly "vyrez" z oblohy...
hehe...tak to máš fajn, keď sa Ti to nahor posúva a nie dole))))))))))))
No dáko mi to už nemyslí...myslím to pozorovanie hviezd cez deň))))
pol metra?)))) Tak týmto výkonom by si sa neprekopal ani pod banku)))))) a mali by sme vyriešené aj bazén aj domček pri mori))) Ale zas...na ten vek bol aj to ok výkon)
a potom som tu jamu zalieval vodou, v takej plechovej konvici ci co to bolo a porezl som si koleno :P
aj to krvacalo a rodicia mi to DEZINFIKOVALI!!!!! :D:D:D:D
to bolo osviezujuce :D
a az dodenes to tam mam, taky 3-4milimetrovy dlhy 1 milimiter tenky "znak" na kozi, ale malo viditelne
ale zvlastne je ten fakt, ze ono sa to o cca 5 centimetrov posunulo nahor (cca na spodnu cast stehna)
mozno aj koza je v pohybe :)
lost...tak potom začne druhá etapa realizácie bazéna s tekutinou))) Začne hafan hrabať nanovo...a to hrabaním studne a môžeme mať vody koľko chceme)))))))))