Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

lost

sansara

pozorovanie hviezd cez den - to som niekde cital, ze ked je clovek na dne studne, tak vidi hviezdy aj cez den :)

pravedpodobne tie slnecne luce nedopadaju az na dno studne, respektive "ostreluju" okolie v inom uhle a tym padom je mozne vidiet hvizdy, i ked len extra maly "vyrez" z oblohy...

lost

no aby som ho od zajtra (vlastne od dnes :D) zacal trenovat na tie kocky :D

este vyriesit dlhu predlzovacku k bazenu a mraznickam :D

sansara

hehe...tak to máš fajn, keď sa Ti to nahor posúva a nie dole))))))))))))
No dáko mi to už nemyslí...myslím to pozorovanie hviezd cez deň))))

lleilla

tak lost kupi aj mraznicky(na chladene drinky ku bazenu) a nauci havina na povel-dones kocku-vynasat kocky ladu z mraziaku,v teple sa roztopia a bude clapkanie- olalaaaaa

sansara

pol metra?)))) Tak týmto výkonom by si sa neprekopal ani pod banku)))))) a mali by sme vyriešené aj bazén aj domček pri mori))) Ale zas...na ten vek bol aj to ok výkon)

lost

a potom som tu jamu zalieval vodou, v takej plechovej konvici ci co to bolo a porezl som si koleno :P
aj to krvacalo a rodicia mi to DEZINFIKOVALI!!!!! :D:D:D:D

to bolo osviezujuce :D

a az dodenes to tam mam, taky 3-4milimetrovy dlhy 1 milimiter tenky "znak" na kozi, ale malo viditelne

ale zvlastne je ten fakt, ze ono sa to o cca 5 centimetrov posunulo nahor (cca na spodnu cast stehna)

mozno aj koza je v pohybe :)

sansara

lost...tak potom začne druhá etapa realizácie bazéna s tekutinou))) Začne hafan hrabať nanovo...a to hrabaním studne a môžeme mať vody koľko chceme)))))))))

lost

nj, ak sa prekope :D:D:D

inac to som vzdy chcel urobit ako dieta, no dieta :D ked som mal 7-8 rokov, tak som sa o to naoaj pokusal :)

dostal som sa ale do hlbky len mozno pol metra, tak ale aspon som sa snazil :D

lost

nj, este vychytat "muchy" a plan bude realizovatelny :D

potom este odkial zoberieme vodu resp cim naplnime bazen? :)